Tomić i Iliev: Nismo bili rođeni kada je poslednji put sviran penal za Partizan!

ponovo priča o jedanaestercu

Tomić i Iliev: Nismo bili rođeni kada je poslednji put sviran penal za Partizan!

Ne bih želeo to da stavljam u prvi plan. Potpuni je apsurd da se igračima Partizana ili bilo kome ko pomene taj podatak, nakon toga to spočitava, rekao je trener crno-belih
Objavljeno: 09:29h

Aktuelni šampion Srbije u subotu gostuje na našem najvećem stadionu ekipi Crvene zvezde što će biti 151. prvenstveni okršaj "večitih rivala", treći u tekućoj sezoni. Uoči prethodnog derbija dosta pažnje je posvećeno podatku da Partizanu nije sviran penal u "večitim derbijima" više od 20 godina, a u predvečerje subotnjeg duela sa Crvenom zvezdom trener crno-belih rekao je šta misli na tu temu.

Saša Pavlić Koky
Voditelj informativne emisije na TV Partizan Željko Pantić upitao je trenera i sportskog direktora Partizana da li su bili članovi kluba kada je Partizanu poslednji put dosuđen jedanaesterac u "večitim derbijima". - Bojim se da se nismo ni rodili kad se to desilo - uz osmeh je konstatovao Ivan Tomić a potom se uozbiljio i rekao:
Printscreen/Youtube/Magic Moment
- Ne bih želeo to da stavljam u prvi plan. Potpuni je apsurd da se igračima Partizana ili bilo kome ko pomene taj podatak, nakon toga to spočitava. To je vrlo interesantan kuriozitet, ako možemo da iskoristimo tu terminologiju, uzevši u obzir prethodni derbi i sve što se tada dogodilo - kazao je Ivan Tomić. Sportski direktor crno-belih Ivica Iliev otkrio je da nije bio član Partizana kada je Damir Čakar materijalizovao poslednji dosuđeni penal u "večitim derbijima" i složio se da deluje neverovatno to što je poslednji kazneni udarac u korist kluba iz Humske dosuđen 1995. godine.

Mi gledamo da na terenu, bez ičije pomoći, čak i pod opstrukcijom napravimo pozitivan rezultat

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.