KOLAROV DOBIO PONUDU OD ZVEZDE: Italijani tvrde da su crveno-beli zagrizli da ga konačno dovedu na Marakanu!
Aleksandar Kolarov, Foto: EPA/Riccardo Antimiani

pojačanje

KOLAROV DOBIO PONUDU OD ZVEZDE: Italijani tvrde da su crveno-beli zagrizli da ga konačno dovedu na Marakanu!

I letos su italijanski mediji pisali da Kolarov ima poziv Zvezde, ali je generalni direktor srpskog kluba Zvezdan Terzić vrlo brzo razrešio situaciju

Objavljeno:

Stara vest, novi odjek...

Italijani tvrde da Aleksandar Kolarov ima ponudu Crvene zvezde da se preseli u Beograd na kraju sezone, ali i Roma mu sprema novi ugovor.

Gazeta ne otkriva koliko novca je Roma spremna da ponudi Kolarovu za novi ugovor. Prema trenutnom ugovoru, on zarađuje 3.000.000 evra što klub za godinu dana košta 5.300.000 evra na bruto nivou. Istovremeno, Gazeta otkriva da Srbin od letos ima i ponudu Crvene zvezde koja je još aktuelna i biće aktuelna dok ne odluči da li ostaje ili odlazi iz Rome. Na navodi se ni visina Zvezdine ponude osim da finansijski ne može da parira Rominoj.

foto: AP

Međutim, Gazeta piše i da Kolarov još nije presekao i da nije odbio opciju povratka u domovinu koja nudi neke druge privilegije u odnosu na finansijske koje bi imao u Romi. Kolarov je prošao kroz omladinsku školu Crvene zvezde, igrao u kadetima ali kasnije nije dobio šansu. Preko Obilića, Čukaričkog i OFK Beograda je stigao do Italije i reprezentacije Srbije.

I letos su italijanski mediji pisali da Kolarov ima poziv Zvezde, ali je generalni direktor srpskog kluba Zvezdan Terzić vrlo brzo razrešio situaciju.

- Kolarov ima otvorena vrata u Crvenoj zvezdi i mi bismo voleli da ga dovedemo. Razgovarao sam sa njim, ali nije realno da se njegov dolazak dogodi ovog leta - rekao je Terzić u maju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.