POJAVIO SE SNIMAK TUČE U FUDBALSKOM SAVEZU: Iznabadali se predsednik kluba i generalni sekretar!
Foto: Prinskrin

ružne scene

POJAVIO SE SNIMAK TUČE U FUDBALSKOM SAVEZU: Iznabadali se predsednik kluba i generalni sekretar!

Velika sramota...

Objavljeno:

U službenim prostorijama Fudbalskog saveza RS dogodio se nedavno incident kada je Novak Damjanović, član Skupštine Područnog fudbalskog saveza Banja Luka i predsednik FK BSK, fizički nasrnuo na generalnog sekretara FSRS Gorana Ćejića, upućujući mu i verbalne pretnje.

Kako su naveli u Fudbalskom savezu Republike Srbije, Damjanović se “izdigao iznad zakonskih propisa, jer nije poštovao odluku o kažnjavanju pa je pesnicama nasrnuo na generalnog sekretara praveći fudbalski skandal u Banjoj Luci”

“Brutalan fizički napad na Gorana Ćejića je i napad na Fudbalski savez RS. Nasilniku i siledžiji Novaku Damjanoviću pored krivičnog dela sledii najteža sankcija isključenje iz Fudbalskog saveza Republike Srpske. Fudbalski savez poziva medije da osude boksera siledžiju. Oni koji šute štite nasilnika”, kažu u Fudbalskom savezu RS-a, gde dodaju:

“Pojavile su se sobe koje ne žele bolje sutra fudbalu Republike Srpske i da, iako su duboko iniltrirani u funkcionisanje i rad organa Fudbalskog saveza Republike Srpske, svjesno zanemaruju propisane obaveze, i oglušuju se na statutarna postupanja u okvirima Saveza čiji su članovi”.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Fokus.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.