GOLMANSKA CRNA SUBOTA:  Loris može tako i protiv Zvezde!  Jubileji Luke Milivojevića! Siti jedva progutao Karamele!
Luka Milivojević, Foto: AP/John Walton

Premijer liga, 7. kolo

GOLMANSKA CRNA SUBOTA: Loris može tako i protiv Zvezde! Jubileji Luke Milivojevića! Siti jedva progutao Karamele!

Nemoguće kakva greška!

Objavljeno: 21:18h

Nije bila subota lep dan za golmane.

Nastavljen je Liverpulov pobednički niz u Premijer ligi, pa ekipa Jirgena Klopa i posle sedam odigranih mečeva ima maksimalan učinak.

„Crveni“ su minimalno porazili Šefild Junajted na gostovanju.

Odlučujući momenat dogodio se u 70. minutu, a veliku grešku napravio je golman domaćih Din Henderson, kojem je lopta nakon udarca Žoržinja Vajnalduma prošla i kroz ruke i kroz noge i prešla gol liniju.

Liverpul ima maksimalan 21 bod, dok je Šefild Junajted na 10. nestu sa osam bodova.

Gol protivnika Crvene zvezde u Ligi šampiona Totenhem čuva Ugo Loris, jedan od najboljih golmana današnjice.

Međutim, i njemu se dogodi kiks pa postane meta sprdnje na društvenim mrežama. U duelu protiv Sautemptona, Francuz je primio gol u 39. minutu pri vođstvu svog tima kada je rešio da dribla Danija Ingsa.

Mogao je iskusni Loris da mirno ispuca loptu, ali je rešio da dribla protivničkog fudbalera što mu nije uspelo. On je promašio loptu, sapleo se i tako asistirao Ingsu koji je izjednačio. Zaista neverovatan kiks za golmana takvog iskustva kakvo ima Loris.

Srećom, ni crveni karton koji je dobio Orijer u 31. minutu ni Lorisov kiks nisu poremetil planove Pevaca da upišu tri boda pošto je sve rešio Kejn u pogotkom u 43. minutu.

Kapiten Kristal Palasa Luka Milivojević zatresao je mrežu rivala u jubilarnom 100. meču u dresu tog kluba, prvi put u ovoj sezoni. Iako je ekipa Noriča bila bolja, nije uspela da iskoristi svoje šanse pa je izgubila sa 2:0.

U 21. minutu, Ampadu je minutu neoprezno startovao nad Mekarturom i omogućio Srbinu da relaizuje penal. Srpski as je bio nepogrešiv sa kreča za svoj 25. gol u dresu Kristal Palasa, a čak 20 je dao sa bele tačke. Konačan rezultat postavio je Taunzend u nadoknadi vremena.

Čelsi je održao čas fudbala Brajtonu, ali je ipak teškom mukom uspeo da smesti dva gola u mrežu rivala.

Sevale su šanse Plavaca pred golom Brajtona, zatresla se i stativa posle šuta Abrahama, ali lopta nije htela u gol. Čelsi je poveo tek u 50. minutu golom Žoržinja iz penala pošto je prethodno Vebster srušio Mejsona Maunta. Na 2:0 i konačan rezultat postavio je Vilijan u 76. minutu.

Šampion Mančester Siti slavio je na "Gudison parku" protiv Evertona sa 3:1.

Bile su Karamele tvrd zalogaj engleskom prvaku sve do 71. minuta. Tada je na scenu stupio Rijad Marez koji je pogodio za vođstvo Građana, a zatim se u strelce upisao i Rahim Sterling koji je doneo nova tri boda šampionu i sada četa Pepa Gvardiole zaostaje pet bodova za Liverpulom, jedinim konkurentom za titulu.

Siti je poveo golom Gabrijela Žesusa u 24. minutu, a 33. je izjednačio Kalvert Levin. Uspevale su Karamele da odole, ali se novi poraz nazreo kada je Marez pogodio za 2:1. Ovo je bio treći vezani poraz Evertona i teško da će i ove sezone odmaći dalje od sredine tabele.

Premijer liga, 7. kolo Subota: Šefild junajted - Liverpul 0:1 (0:0) (Vajnaldum 70) Aston Vila - Barnli 2:2 (1:0) (El Gazi 33, Mekgin 79 - Rodrigez 68, Vud 81)

Bornmut - Vest Hem 2:2 (1:1) (King 17, Vilson 46 - Jarmolenko 10, Kresvel 74)

Čelsi - Brajton 2:0 (0:0) (Žoržinjo 50p, Vilijan 76)

Kristal Palas - Norič 2:0 (1:0) (Milivojević 21p, Taunzend 90+2)

Totenhem - Sautempton 2:1 (2:1) (Ndombele 24, Kejn 43 - Ings 39)

Vulverhempton - Votford 2:0 (1:0) (Doerti 18, Janmat 61ag)

Everton - Mančester Siti 1:3 (1:1) (Kalvin Levin 33 - Gabrijel Žesus 24, Marez 71, Sterling 84)

Nedelja: 17.30 Lester - Njukasl

Ponedeljak: 21.00 Mančester junajted - Arsenal

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.