VLADIMIR STOJKOVIĆ BRUTALNO ODBRUSIO SUDIJSKOJ KOMISIJI: Kakav je osećaj kad svesno lažete?!
Foto: Dado Đilas

Teške reči golmana Partizana

VLADIMIR STOJKOVIĆ BRUTALNO ODBRUSIO SUDIJSKOJ KOMISIJI: Kakav je osećaj kad svesno lažete?!

Čuvaru mreže crno-belih je izgleda prekipelo da sluša mišljenja o tome da li je bio prekršaj nad njim kada je poništen pogodak Zvezdi u Večitom derbiju

Objavljeno: 15:18h

Ne jenjava polemika u javnosti, ali i javna prepucavanja oko poništenog gola Crvenoj zvezdi u 161. Večitom derbiju, iako je on odigran pre 3 dana.

Tokom prethodnih dana su se javljala različita mišljenja, iz tabora oštećenih su tvrdili da je sudija pogrešio, dok su iz Partizana tvrdili suprotno.

Takođe, oglasio se i član Sudijske komisije Igor Radojičić koji je u izjavi za Arenu sport poručio da Žander nije napravio faul nad Stojkovićem, dok je bivši član tog tela Raka Đurović rekao da je u stvari golman crno-belih načinio prekršaj nad igračem Zvezde.

Na krilima velike pobede u večitom derbiju Partizan danas (17.00) igra protiv Javora u Ivanjici zaostali meč Superlige - kvota na dvojku je 1,35, a na pobedu crno-belih bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 2,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Javor - Partizan.

Podsećamo, da je odmah posle derbija predsednik Sudijske komisije FSS, Milan Karadžić, rekao da će analiza suđenja na derbiju biti hitno urađena sa posebnom pažnjom na poništeni gol.

Glavni akter cele situacije Vladimir Stojković, koji je i u izjavi za medije rekao da je faul nad njim bio čist, sada se oglasio u putem Tvitera, gde je imao poruku upravo za bivše i sadašnje članove Sudijske komisije.

- Rako, Igore i Milane,kakav je osećaj kad svesno lažete? - napisao je Stojković na Tviteru uz fotografije spornog momenta, za koje smatra da dokazuju da je nad njim načinjen prekršaj.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.