OBJAVIĆU CIFRE, DA NAROD VIDI KO JE ČIJI LJUBIMAC! BIĆE IM NEPRIJATNO! Vučić poslao poruku čelnicima 'Večitih'!
Aleksandar Vučić je poslao poruku čelnicima i Crvene zvezde i Partizana, Foto: Filip Plavčić, Ilustracija/Espreso.co.rs

koliko para ide svakome

OBJAVIĆU CIFRE, DA NAROD VIDI KO JE ČIJI LJUBIMAC! BIĆE IM NEPRIJATNO! Vučić poslao poruku čelnicima 'Večitih'!

Predsednik Srbije je poručio da će se narod tada zapitati zašto se toliko novca daje večitima

Objavljeno:

Aleksandar Vučić je iz Njujorka odgovorio na međusobna prepucavanja čelnika Crvene zvezde i Partizana posle završenog 161. Večitog derbija.

Predsednik Srbije se osvrnuo na izjave koje su Zvezdan Terzić i Milorad Vučelić dali posle duela u Humskoj ulici, a tiče se između ostalog i oko toga kome vlast više pomaže.

- Državu koriste za pravdanje svojih poraza ili veličanje uspeha. Po povratku u Beograd ću izaći sa kompletnim ciframa, pa da narod vidi ko je čiji ljubimac i koliki je Vučić peder - rekao je Vučić.

Terzić je na konferenciji u ponedeljak rekao da Partizan već godinama truje javnost da je Zvezda "mezimica vlasti i FSS", kao i da "više daje državi nego što dobija od nje".

- Mnogima će biti neprijatno. Ja ću da govorim zbog pravih navijača, a ne zbog političkih aktivista sa zapadne tribine. Da pravi navijači znaju šta se dešava i koliko smo novca dali. Neću biti na ovom mestu ako me neko demantuje za jedan jedini dinar. A narod će reći – što ste im davali tolike pare. Narod misli da oni nemaju ništa, da umiru od gladi - poručio je Vučić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.