TRESLA SE SVLAČIONICA OD MILOJEVIĆEVE LEKCIJE IGRAČIMA: Samo su pognuli glave! Igrali su za svaku osudu!
Vladan Milojević i Mitar Mrkela su kritikovili igrače posle derbija, Foto: Starsport©

Moralo je tako

TRESLA SE SVLAČIONICA OD MILOJEVIĆEVE LEKCIJE IGRAČIMA: Samo su pognuli glave! Igrali su za svaku osudu!

Sve je to otkrio sportski direktor kluba

Objavljeno:

Vladan Milojević je dan posle 161. Večitog derbija žestoko iskritikovao svoje igrače i očitao im lekciju zbog izuzetno loše igre i poraza od Partizana.

Crveno-beli su doživeli poraz u nedelju, a ono što je svima upalo u oči jeste da uopšte nisu bili opasni po gol protivnika i da nisu imali jedan šut u okvir gola.

Zagrmeo je zbog toga i generalni direktor Zvezdan Terzić na konferenciji, ali su igrači dobili i kritike od trenera i sportskog direktora Mitra Mrkele u svlačionici pre zatvorenog treninga.

Vladan Milojević je očitao lekciju igračima
Vladan Milojević je očitao lekciju igračimafoto: Starsport©

- Naša ekipa je mlako i bez odgovornosti ušla u meč. Za svaku osudu je kako su igrali. Igrali smo sa tri defanzivca i ranije, to je odluka Milojevića i u njega imam veliko poverenje. Ovde se ne radi o sistemu, već o pristupu utakmici koji nije bio dobar - rekao je Mrkela na televiziji "Arena sport" u ponedeljak uveče

- Bio sam u svlačionici posle, i Milojević i ja smo kritikovali igrače zbog pristupa utakmici. Oni su pognuli glave i bili su i samokritični, i sada je na njima da protiv Voždovca isprave utisak - poručio je sportski direktor Zvezde.

Mitar Mrkela je saglasan sa Zvezdanom Terzićem da je Zvezdi poništen regularan gol u derbi
Mitar Mrkela je saglasan sa Zvezdanom Terzićem da je Zvezdi poništen regularan gol u derbifoto: Starsport©

Mrkela je još jednom ponovio i svoje reči, ali i reči Zvezdana Terzića da je Zvezda ipak oštećena za poništeni gol Milunovića u Večitom derbiju.

- Slažem se sa njim. To je hajka Partizana koja traje godinama oko toga što Zvezda poslednjih godina dobro radi. Pokušali smo da igramo derbi, koji se završio kardinalnom greškom.Tražili smo da igrači ne reaguju na sudijske greške kako bi se smirile tenzije.

Mitar Mrkela se osvrnuo i na broj stranaca u srpskom fudbalu
Mitar Mrkela se osvrnuo i na broj stranaca u srpskom fudbalufoto: Starsport©

Na Terzićevoj konferenciji za medije jedna od tema je bio i broj stranaca u srpskom fudbalu, odnosno pravilo da samo 4 strana igrača mogu biti u protokolu, dok ih Zvezda ima 8 u timu i većina njih je među nosiocima igre, ali zbog tog pravila nisu mogli da nastupe Garsija, Kanjas, Ben i Tomane.

- Imamo osam stranaca, tokom prelaznog roka bilo je priče da će neko od stranaca otići, a mi smo na njihove pozicije već zbog toga doveli nove igrače i to strance. Hteli smo naše igrače, ali cene su previsoke, pa smo se opredelili za stranece koji su sličnog kvaliteta. Mi imamo do pauze dvadeset i nešto utakmica, i moramo da vodimo računa, ali ćemo na zimu sigurno morati da se oslobodno nekih igrača što stranaca, što domaćih - dodao je Mrkela.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.