KAD NEMATE POSLA, ONDA JE TEŠKO ODRŽATI KONCENTRACIJU: Stojković pecnuo Zvezdu zbog jalove igre posle derbija!
Vladimir Stojković je dao svoje viđenje derbija, Foto: Printscreen

Partizan zasluženo pobedio

KAD NEMATE POSLA, ONDA JE TEŠKO ODRŽATI KONCENTRACIJU: Stojković pecnuo Zvezdu zbog jalove igre posle derbija!

Nijedan šut u okvir njegovog gola nisu uputili crveno-beli

Objavljeno: 09:14h

Odigran je 161. Večiti derbi u kome je Partizan nadigrao Crvenu zvezdu golovima Sejdube Sume i Zorana Tošića.

Crno-beli su odigrali jednu od boljih utakmica ove sezone u kojoj su u potpunosti neutralisali napade Zvezde koja nije imala šut u okvir gola.

Samim time je i golman Vladimir Stojković bio prilično besposlen što je iskoristio da napomene u izjavi posle meča na taj način dodatno "posolivši ranu" svog nekadašnjeg kluba.

- Teška utakmica jer nema posla i treba držati koncentraciju. U svakom momentu postoji mogućnost polukontre ili kontre, treba biti koncentrisan 90, 100 minuta. Iako nije bilo posla, za mene su teže ovakve utakmice nego kad ima 20 šuteva ka golu - rekao je Stojković.

Crveno-beli nisu uputili nijedan šut u okvir gola tokom 90 minuta utakmice, a jedina opasnost pred Stojkovićevim golom je bila šansa za Marina kada je lopta otišla preko gola.

- Nema šta, momci su odigrali kompaktno, do perfekcije i hvala im na tome. Znali smo da ćemo biti opredeljeni napadački i da ćemo igrati na pobedu i istrajali smo do kraja - dodao je Stojković.

Odgovorio je i na pitanje da li je očekivao defanzivnu igru Zvezde.

- Sigurno da posle teških utakmica i naših i njihovih u Evropi, da smo očekivali da neće oni rizikovati iz razloga što su premoreni i tu smo videli našu šansu - zaključio je golman Partizana.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.