NE ZNAM KAKO DA OBJASNIM: Nezadovoljni Tošić progovorio o najvećem problemu u igri Partizana!
Zoran Tošić je govorio o problemu realizacije Partizana, Foto: Adria Media TV

Nezadovoljan

NE ZNAM KAKO DA OBJASNIM: Nezadovoljni Tošić progovorio o najvećem problemu u igri Partizana!

Kaže da je najverovatnije najveći problem koncentracija

Objavljeno: 23:52h
Aleksa Radosavljević

Razočaran je bio Zoran Tošić remijem njegovog Partizana protiv AZ Alkmara u Humskoj na otvaranju takmičenja u grupi L Lige Evrope.

Jedan od boljih igrača u ekipi crno-belih žali za propuštenim prilikama njegovih saigrača koji su mogli da donesu prvu i važnu pobedu.

- Kada stvoriš ovoliko šansi i imaš igrača više gotovo 60 minuta, teško je kada ne pobediš. Jer ovo su ozbiljne evropske utakmice, ozbiljan nivo takmičenja, gde i mi moramo da budemo fokusirani, da ne dozvolimo da nam iz dva šuta daju dva gola i da se dosta izglednih šansi ne iskoristi. Pogotovo posle drugog gola, gde je utakmica trebalo da uđe u jedan mirniji tok i da se privede kraju kako treba, ali nažalost napravili smo tu grešku i primili gol.

Partizan već neko vreme ima problema sa realizacijom, stvara dosta šansi, ali ih ne koristi, što se videlo i u današnjem meču.

- Dosta smo imali izglednih šansi. Ne znam kako da objasnim. Mora da bude veća koncentracija. Moraju da se daju golovi u tim situacijama, pogotovo u ovakvim utakmicama gde nema bezbroj šansi. Imaš nekoliko koje moraš da iskoristiš. To je standardna priča. Nažalost, nama se to već duže vreme ponavlja. Mi ne koristimo svoje šanse, a protivnik, da ne pričam na pamet, ali ne sećam se da su imali neku šansu, osim one na početku.

Posle ove važne utakmice, crno-beli u nedelju igraju i najvažniji meč srpskog fudbala, Večiti derbi protiv Crvene zvezde.

- Najvažnija u našem prvenstvu. Brzo ćemo zaboraviti ovo što je bilo i već od sutra razmišljamo o Zvezdi.

Na tribinama je bilo preko 20.000 dece iz škola fudbala iz cele Srbije i regiona i napravili su zaista fantastičnu atmosferu-

- Fenomenalan. Ja sam rekao posle prve one utakmice protiv Moldea da su deca napravila sjajan ambijent. Svaka im čast. Jako smo im zahvalni i nadam se da će bez obzira na rezultat da im ovo biti jedno lepo iskustvo.

Tošić je svoje mesto na terenu ustupio Lazaru Markoviću, a razlog za izmenu je bio što je pre meča imao problem sa povredom.

- Imao sam manji problem pre početka utakmice, pa je trener odlučio da izađem. Imali smo povoljan rezultat, a imali smo i dosta dobrih igrača na klupi. Mislim da nije bila neka razlika što sam izašao.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.