GROBARI, SPREMITE NOVČANIKE: Poznato je kada počinje prodaja karata za Ligu Evrope!
FK Partizan, Foto: Starsport©

SVE GORUĆE TEME na jednom mestu

GROBARI, SPREMITE NOVČANIKE: Poznato je kada počinje prodaja karata za Ligu Evrope!

Kada počinje prodaja karta za Ligu Evrope? Dobili ste odgovor i na to pitanje

Objavljeno: 17:34h

Iako je nedelja bila više nego radna bez ijednog slobodnog dana ljudi iz Partizana uspeli su da za vas pripreme novu, četvrtu epizodu serijala „Partizan News“.

Pored priprema za predstojeću utakmicu, konferencije za medije i treninga prvog tipa razgovarali su i sa bivšim šefom stručnog štaba Ljubinkom Drulovićem koji je uz Zorana Milinkovića predvodio crno-bele protiv AZ Alkmara 2015.godine.

Zavirili su i u kuhinju SC Partizan-Teleoptik kako bi vam otkrili kako se pripremaju obroci za prvi tim Partizana pred važne utakmice.

Kvota da će Partizan proći dalje iz grupe i prezimiti u Evropi je 4,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART na specijalne igre za Partizanovo učešće u Ligi Evrope.

Pred utakmicu sa AZ Alkmarom, ali i pred predstojeći Večiti derbi razgovarali su i sa bivšim kapitenom Partizana Miroslavom Vulićevićem koji je jedini odigrao obe utakmice sa Holanđanima.

Sa Lazarom Markovićem koji je bio jedan od učesnika kviza ‘Ja volim Srbiju’ vođen je razgovor o povratničkom debiju i golu u 8. kolu Linglong Superlige Srbije.

13.septembra 2019.godine prošlo je devet godina kako nas je napustio veliki Čava Dimitrijević. Uspomene evocira g. Vladimir Vermezović.

Kada počinje prodaja karta za Ligu Evrope? Odgovor daje direktor marketinga FK Partizan Predrag Vujović.

Kako vam se čini četvrta epizoda?

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.