BIO JE SJAJAN, ALI NIJE JEDINI: Slavoljub Đorđević ponosan na svoje hrabre klince posle remija sa Bajernom!
Slavoljub Đorđević, Foto: FK Crvena zvezda

posle remija

BIO JE SJAJAN, ALI NIJE JEDINI: Slavoljub Đorđević ponosan na svoje hrabre klince posle remija sa Bajernom!

- Moram da pohvalim ceo tim, svi su bili na visini zadatka i kada je tako, onda „iskoči“ pojedinac - rekao je strateg omladinaca Zvezde

Objavljeno:

U okviru prvog kola Omladinske Lige šampiona, juniori Crvene zvezde su remizirali u Minhenu protiv domaćeg Bajerna (0:0).

Šef stručnog štaba Zvezdinih talenata rođenih 2001. i 2002. godine, Slavoljub Đorđević istakao da je zadovoljan i rezultatom i borbom koju su njegovi izabranici danas prikazali.

- Zadovoljan sam i rezultatom i velikom željom koju sam video kod igrača na današnjem susretu. Dali su sve od sebe, nisu se štedeli na terenu i pokazali su da su hrabri, kao i da imaju jak karakter, a to je ono što krasi naš klub. Ovo je bilo veoma teško gostovanje, Bajernovi omladinci su odlični, a mi smo imali probleme sa povredama, tako da mogu da kažem da sam zadovoljan. Igramo na dva fronta, sledeću utakmicu u Evropi smo domaćini i borićemo se kao i do sada da predstavljamo Crvenu zvezdu na pravi način – rekao je Đorđević.

Crveno-beli su imali svoje prilike, ali utisak je i da se na drugoj strani terena, svojim odbranama istakao Andrija Katić.

- Katić je sjajno branio, ali nije jedini koji je dobro odigrao. Moram da pohvalim ceo tim, svi su bili na visini zadatka i kada je tako, onda „iskoči“ pojedinac. Danas je to bio Katić, sutra će biti neko drugi – završio je Đorđević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.