EMOTIVAN IZLIV ŽANDERA PRED OKRŠAJ S BAJERNOM: Sputavali ste me, vređali, nipodaštavali...
Žander Santana je poslao poruku svima koji su sumnjali u njega, Foto: Printscreen/Instagram/janderribeirosantana

presrećan je sad

EMOTIVAN IZLIV ŽANDERA PRED OKRŠAJ S BAJERNOM: Sputavali ste me, vređali, nipodaštavali...

Brazilski fudbaler je emotivno doživeo to što će debitovati u najjačem klupskom takmičenju

Objavljeno:

Žander Santana će se naći u startnoj postavi Crvene zvezde u meču 1. kola Lige šampiona protiv Bajerna, pošto Milan Rodić neće moći da igra zbog povrede.

Brazilac će debitovati u Ligi šampiona i taj momenat je uticao na njegove emocije što je podelio na društvenim mrežama.

On je ispričao kako je nailazio na brojne prepreke u životu, ali da je konačno uspeo i stigao dotle da igra u najjačem klupskom takmičenju i to protiv jednog od najboljih evropskih timova.

- Dakle, evo me ovde, i uskoro ću ostvariti još jedan san. Mnogi su pokušali da me sputavaju, da me vređaju, izgubio sam pojam koliko puta do sada. Pomislio sam čak i da odustanem, jer sam uvek tretiran sa nipodaštavanjem, ali sam se molio Bogu da mi pokaže svoje planove za mene. Nisam mogao više da očajavam morao sam da budem jak, da ne dozvolim da mi se ne ostvare snovi. Siguran sam da je moja priča ispisana božijom rukom, i da sam ispisao istoriju jer igram u Ligi šampiona i to protiv Bajerna. zahvalan sam Bogu, svojoj familiji za sve što su uradili za mene i što su bili uz mene u svakom padu. Zahvaljujem se i svima koji su pokušali da me obeshrabre i time me učinili jačim. I nema veze šta misle o meni, jedino je važno da ja znam ko sam - napisao je Žander na Instagramu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.