BORJAN OTKRIO ZBOG ČEGA NE BRANI ZA SRBIJU: Sneža se protivi što golman Zvezde nastupa za Kanadu, ali...
Milan Borjan, Foto: Starsport©

lider kanađana

BORJAN OTKRIO ZBOG ČEGA NE BRANI ZA SRBIJU: Sneža se protivi što golman Zvezde nastupa za Kanadu, ali...

- Njegov klub mu poručuje da se vrati ranije, ali Milan uzvraća: "Ne, ostajem ovde jer sam vođa' - rekao je selektor reprezentacija Kanade Džon Herdman

Objavljeno:

Čovek koji je obeležio Zvezdin plasman u Ligu šampionu, neko ko je nebrojano puta bio heroj srpskog šampiona je imao iza sebe dve uspešne nedelje u reprezentativnom dresu Kanade.

Selekcija Kanade je dva puta pobedila Kubu u okviu KONKAKAF Lige nacija - 6:0, 1:0.

Milan Borjan je ponovo dokazao da je golman svetske klase, što je nateralo kanadski portal Between the Sticks da napiše članak o golmanu Crvene zvezde.

- Moja porodica je ovde u Kanadi tako da uživam svaki put kada dođem jer mogu da ih vidim. Nisam ih video određeno vreme pa sam zato srećan što sam se vratio jer nigde nije kao kod kuće- rekao je Borjan.

Borjan je debitovao za reprezentaciju Kanade kao 23-godišnjak, koji je otkrio zašto nije izabrao da nastupa za reprezentaciju Srbije.

- Imao sam izbor, da branim za Srbiju ili Kanadu. I izabrao sam na kraju Kanadu. Zašto? Zato što je ta zemlja pomogla mojoj porodici u teškim momentima i to je način na koji želim da joj uzvratim na svemu - podvukao je Borjan.

Uprkos željama supruge Snežane i Crvene zvezde Borjan nastupa za reprezentaciju Kanade.

- Borjan za Kanadu igra sa velikim ponosom. Milan proputuje pola sveta dok dođe ovde, a onda mu supruga kaže 'imamo malo dete, zašto ideš da braniš protiv Kube?' Zato što mu je stalo! Njegov klub mu poručuje da se vrati ranije, ali Milan uzvraća: "Ne, ostajem ovde jer sam vođa' - rekao je selektor reprezentacija Kanade Džon Herdman

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.