Derbi ne donosi Zvezdi titulu: Partizanov poker protiv Mladosti, crveno-beli bez pobede u Čačku! (FOTO) (VIDEO)

Superliga, 30. kolo

Derbi ne donosi Zvezdi titulu: Partizanov poker protiv Mladosti, crveno-beli bez pobede u Čačku! (FOTO) (VIDEO)

Dešavanja pre, tokom i posle mečeva Borac - Crvena Zvezda i Partizan - Mladost pratili ste na Espreso.co.rs
Objavljeno: 18:22h

Fudbaleri Partizana su završili ligaški deo sezone pre početka plej-ofa laganom pobedom protiv Mladosti iz Lučana rezultatom 4:0, dok je Crvene zvezda remizirala sa Borcem u Čačku. Dok se pita Vijeira, Zvezda neće izgubiti u Superligi, makar ga dao u 91. (VIDEO) Ajde ti, momak, po burek, a čika Sale će da postigne gol! (VIDEO)

Crno-beli su kontrolisali meč od samog početka i pobeda ni u jednom trenutku nije došla u pitanje. "Parni valjak" je igrao brzo i efikasno, sa izraženom željom da potpuno pokaže sav reprtoar koji poseduje. Več u 6. minutu domaćin dolazi u prednost preko Valerija Božinova koji je bio precizan sa 11 metara. Isti igrač povećava na 2:0 posle sjajne asistencije Brazilca Evertona u 44. minutu. U drugom poluvremenu Saša Ilić uzima stvari u svoje ruka i sa dva prelepa pogotka u 57. i 74. minutu postavlja konačnih - 4:0. Tim iz Humske će u plej-of sa druge pozicije, sa 14 bodova manje od večitog rivala.
Crvena zvezda je ostala neporažena i na 30. meču u domaćem prvenstvu ove sezone, pošto je uspela da remizira protiv Borca rezultatom 1:1. Činilo se da će Čačani uzeti sva tri boda, ali drugačije je mislio Ugo Vijeira i u 90. minutu spasio svoj tim. Uslovi za igru nisu bili na odgovarajućem nivou, pre svega zbog kvaliteta terena, što se odrazilo na nastup obe ekipe. Domaći su došli u prednost preko Lazara Obradovića u 33. minutu. Dešavanja pre, tokom i posle mečeva Borac - Crvena Zvezda i Partizan - Mladost pratili ste na Espreso.co.rs! Utakmice su završene! 91' Ugo Vijeiraaaaa! Crvena zvezda ostaje neporažena ove sezone! Spasao je Portugalac svoju ekipu u poslednjim trenucima meča.
74' Novi gol Saše Ilića! Prelep udarac sa kojim je skinuo paučinu sa gola Mladosti! Kakav majstor!
71'
Sjajna kontra Borca, ali završnica nije bila odgovarajuća

67'
63'
U igru će ući Ugo Vijeira. Pre njega je probao i Katai.
57' Saša Ilić povećava na 3:0! Posle je kapiten crno-belih odbranu Mladosti po burak i samo prebacio golmana koji je bio na zemlji!
55'
54' 46' Utakmice se nastavljaju! 45' Kraj prvog dela igre na obe utakmice! 45' Gooooool! Brz napad Partizana i sjajna asistencija Evertona za bugarskog internacionalca koji sa tri metra pogađa prazan gol!
34' Goooooooooooool!!! Vodi Borac, strelac je Lazar Obradović!
32'
23'
15'
13' 6' Stižu crno-beli do prednosti preko Božinova koji je iskoristio penal posle faula nad Mihajlovićem!
15:30 Partizan
Milenković Mladost Crvena zvezda Borac:

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.