VRATIĆU SE BOLJI I JAČI: Branko Jovičić sa Kolarovim gledao kvalifikacije za Ligu šampiona - bilo mu je mnogo teško
Branko Jovičić, Foto: Starsport©

MOTOR TIMA SE POLAKO OPORAVLJA

VRATIĆU SE BOLJI I JAČI: Branko Jovičić sa Kolarovim gledao kvalifikacije za Ligu šampiona - bilo mu je mnogo teško

Podsetimo, on je povredio prednje ukrštene ligamente

Objavljeno:

Odličnim igrama Branko Jovičić je započeo novu sezonu. U prvom kolu Superlige Srbije postigao je pogodak protiv ekipe Javora, međutim povreda ga je sprečila da nastavi sa sjajnim partijama i odvojila ga sa terena na duži period. Na utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Helsinkija, Jovičić je u finišu utakmice doživeo tešku povredu ukrštenih ligamenata. Posle dodatnih lekarskih pregleda utvrđeno je da je neophodna operacija, međutim loše vesti nisu ga obeshrabrile.

Borbeni vezista nakon samo pet dana od utakmice sa Helsinkijem uspešno je operisan u Rimu na jednoj od najpoznatijih svetskih klinika za ovu vrstu povrede. Oporavak je nastavio u Italiji a od pre par dana počeo je sa laganim treninzima.

- Prvi deo oporavka posle operacije odradio sam u Rimu. Bilo je izuzetno teško zbog načina na koji sam se povredio kao i zbog trenutka kada se povreda desila. Prva faza oporavka posle operacije je uvek izuzetno psihički i fizički teška, međutim usredsređen sam na oporavak kako bih se što pre vratio na teren kako zbog sebe tako i zbog celog tima. Teško je bilo gledati saigrače u kvalifikacijama za Ligu šampiona bez mogućnosti da im pomognem, ali njihova želja i volja za uspehom sigurno će mi dati snage da se vratim bolji i jači – istakao je Jovičić.

Posle povratka u Beograd Jovičić napominje da je teško reći u ovom trenutku kada će se vratiti na teren ali da će mu uspeh njegovih saigrača dosta pomoći na psihološkom planu.

- Želim da se zahvalim klubu, stručnom štabu i saigračima jer su mi obezbedili sve što mi je potrebno u ovom trenutku, pružali podršku i učinili da lakše prebrodim težak period iza mene. Veliku zahvalnost dugujem i Aleksandru Kolarovu koji je bio uz mene tokom boravka u Rimu i pružio mi pomoć. Sa njim sam gledao utakmice Crvene zvezde, zajedno smo se radovali uspehu našeg kluba - zaključio je Jovičić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.