NE MOŽE DA IGRA ZA SRBIJU: Šok na okupljanju mlade reprezentacije! Igrač se nije pojavio iz bizarnog razloga!
Selektor Nenad Milovanović se našao u neočekivanom problemu, Foto: FSS

Neverovatno

NE MOŽE DA IGRA ZA SRBIJU: Šok na okupljanju mlade reprezentacije! Igrač se nije pojavio iz bizarnog razloga!

Prosto deluje neverovatno da je ovako nešto promaklo čelnicima Saveza

Objavljeno:

Kakav neočekivani problem na okupljanju mlade fudbalske reprezentacije Srbije pod vođstvom novog selektora Nenada Milovanovića.

U Staroj Pazovi, u Kući fudbala, okupili su se reprezentativci do 21 godine, ali je naša selekcija neočekivano ostala bez jednog igrača i to iz bizarnog razloga.

Stefan Kovač iz Čukaričkog koji je bio na Milovanovićevom spisku nije se pojavio na okupljanju.

Stefan Kovač ne može da igra za Srbiju
Stefan Kovač ne može da igra za Srbijufoto: Starsport©

- Iako je bio pozvan fudbaler Čukaričkog Stefan Kovač, kako stvari stoje, neće moći da nastupa za Srbiju. Problem je nastao pošto niko u Fudbalskom savezu Srbije nije znao da je njegov otac, još dok je bio maloletan, potpisao da će nastupati za selekciju Bosne i Hercegovine i po svemu sudeći taj ugovor još važi - rekao je selektor Milovanović.

"Orliće" očekuju mečevi na početku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Rusije i Letonije.

- Rusi imaju dosta agresivan tim, koji igra dugo zajedno. Za razliku od nas, koji ćemo se za taj meč pripremati samo tri dana, oni su imali ozbiljne pripreme. Ipak, trudićemo se da im nađemo slabe tačke, ali smatram da je najbitnije da budemo strpljivi, odigramo pametno i da igrači ispoštuju dogovor iz svlačionice. Tako da se može reći da sam umereni optimista pred taj meč. U smislu kvaliteta grupa je dosta ujednačena i mislim da niko nije ni apsolutni favorit, ali ni autsajder - rekao je Milovanović.

Ekipa u sredu putuje u Rusiju gde je u petak protiv domaćima očekuje prvi meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a četiri dana kasnije u Novom Sadu ugostiće ekipu Letonije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.