Fudbaleri Zvezde se provozali na tenku!
Omladinci Crvene zvezde su imali priliku i da se provozaju na tenku, Foto: Facebook/FK Crvena zvezda

Učili su o životu vojnika

Fudbaleri Zvezde se provozali na tenku!

Bili su gosti u kasarni vojske Republike Srbije

Objavljeno:

Omladinci Crvene zvezde bili su gosti u Centru za obuku kopnene vojske u Požarevcu, gde su prisustvovali proveri znanja vojnika nakon specijalistickih obuka. Nade Crvene zvezde, koje nose dres Grafičara, tokom boravka u kasarni "General Pavle Jurišic Šturm" imale su priliku da vide brojne zanimljivosti iz svakodnevnog života vojnika, ali i da steknu dragoceno znanje.

Omladinci Zvezde su se upoznali sa životom vojnika
Omladinci Zvezde su se upoznali sa životom vojnikafoto: Facebook/FK Crvena zvezda

Fudbaler Aleksa Puletić rekao je da su igrači videli mnogo interesantnih stvari, ali da su ih najviše impresionirali tenkovi. - Videli smo pregršt veoma interesantnih detalja iz svakodnevnice vojnika, prisustvovali smo obuci, probali vojnicki pasulj i posetili spomen sobu. Posebno smo impresionirani tenkovima u kojima smo imali priliku i da se provozamo. Zahvalni smo Vojsci Srbije na gostoprimstvu i nadamo se da ce doći na utakmice Lige šampiona gde bismo im uzvratili za nezaboravno iskustvo koje smo stekli - rekao je Puletic za sajt Zvezde.

Omladinci Zvezde su imali priliku i da nauče nešto o oružju
Omladinci Zvezde su imali priliku i da nauče nešto o oružjufoto: Facebook/FK Crvena zvezda

Sa talentovanim veznim fudbalerom saglasan je saigrac Lazar Popović, koji sa nestrpljenjem ceka internacionalne izazove. - Srećni smo zbog uspeha prvog tima, kako zbog činjenice da će igrati sa najboljim klubovima Evrope tako i jer su pružili priliku i nama da osetimo čar Evrope u UEFA Ligi mladih - rekao je Popović.

Crveno-beli biseri su prvi predstavnici kluba iz Ljutice Bogdana koji su bili gosti kasarne u Požarevcu. Zamenik komandanta Centra za obuku kopnene vojske Nikola Otašević čestitao je fudbalerima Zvezde plasman u LŠ. - Čestitamo prvoimcima Crvene zvezde na uspehu. Drago nam je da smo ugostili nade crveno-belih i nadamo se da ce obe selekcije ostvariti uspehe u Ligi šampiona. Trudimo se da podižemo ugled vojske kod civilnog stanovništva i veoma smo počastvovani što u okviru naše inicijative udeo ima i fudbalski šampion Srbije - rekao je Otašević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.