U DANU ŽREBA ZA LIGU EVROPE: Nemanja Miletić otišao iz Partizana!
Nemanja G. Miletić je napustio Partizan, Foto: Starsport©

Konačno pronašao klub

U DANU ŽREBA ZA LIGU EVROPE: Nemanja Miletić otišao iz Partizana!

Dugo je čekao da stigne prava ponuda

Objavljeno:

Jedan od fudbalera koje je Savo Milošević precrtao još na početku priprema, Nemanja G. Miletić pronašao je novi klub u kome će nastaviti karijeru.

Levi bek Partizana je uspeo u finišu prelaznog roka da pronađe inostrani angažman, a njegov novi klub biće poljska Korona, saznaje "Telegraf".

Miletić bi sa poljskim klubom trebalo da potpiše trogodišnji ugovor, ali nije poznato pod kojim uslovima je napustio Humsku, kao ni kakve je lične uslove dogovorio s Poljacima.

Nemanja G. Miletić je bio otpisan na početku priprema Partizana
Nemanja G. Miletić je bio otpisan na početku priprema Partizanafoto: Dado Đilas

Defanzivac je dolaskom Sava Miloševića na mesto trenera izgubio svoje mesto u timu i na početku letnjih priprema je potpuno isključen iz planova stručnog štaba, pa uopšte nije ni putovao na Zlatibor i u Sloveniju, već je ostao u Zemunelu sa još devetoricom igrača da trenira po posebnom režimu i čeka na transfer.

On je svojevremeno stigao iz Javora za 300.000 evra na zahtev tadašnjeg trenera Ivana Tomića. Odigrao je 70 mečeva za crno-bele uz tri postignuta gola.

U Koroni će ga dočekati još jedan bivši partizanovac, Milan Radin, kao i drugi srpski internacionalac Aleksandar Bjelica, koji poseduje i holandski pasoš.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.