KAKO DA TRENIRAM KADA IGRA ZVEZDA? Đoković odložio obaveze i poručuje: Siguran sam da je Bog sa njima!
Novak Đoković na Marakani, Foto: youtube / printscreen

gospodin

KAKO DA TRENIRAM KADA IGRA ZVEZDA? Đoković odložio obaveze i poručuje: Siguran sam da je Bog sa njima!

Novinare je zanimalo da li će Đoković gledati duel srpskog i švajcarskog šampiona

Objavljeno: 09:55h

Novak Đoković pobedom nad Robertom Karbaljesom je počeo odbranu trofeja na US Openu, a osim trijumfa naš as se dotakao i drugih stvari.

Najbolji teniser sveta je pričao o revanš meču plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona između Crvene zvezde i Jang Bojsa koji se igra ovog utorka od 21 sat.

Crvena zvezda posle 2:2 u Bernu ima dobru priliku da se i drugi put uzastopce domogne evropske elite. Kvota na prolaz crveno-belih iznosi 1,45. Pogledajte i ostale MOZZART kvote za meč Zvezda – Jang Bojs

Novinare je zanimalo da li će Đoković gledati duel srpskog i švajcarskog šampiona, a Nole je imao spreman odgovor.

- Kako da ne, gledaću meč, svakako. Prvobitno smo rezervisali teren u tri popodne i onda sam shvatio da je to u stvari devet uveče po našem vremenu i da tada kreće utakmica, pa ćemo pomeriti trening. Kasnije verovatno… Ili možda ranije još bolje, ne znam kako će se završiti fudbal i hoću li biti u stanju da treniram. Možda je bolje pre, pa onda da se gleda na miru, koliko god je to moguće - rekao je kroz osmeh Đoković.

Naveo je da je pratio dosadašnji put crveno-belih u kvalifikacijama.

- Gledao sam i prvi meč i oba sa Kopenhagenom. Pratim sve, to nije tajna da navijam za Zvezdu ceo život. Za svaku je pohvalu ovo što ekipa radi u poslednje tri godine. Ono što je Borjan radio protiv Kopenhagena, to u životu nisam video, a pratim fudbal kao i svi sportisti. Siguran sam da je Bog s njima i da će se borbeni duh isplatiti, želim im sve najbolje. Samo da se prvo prođe, pa ćemo kasnije da razgovaramo o tome - zaključio je svetski broj jedan.

Đoković će se u drugom kolu US Opena sastati sa Argentincem Huanom Ignasijom Londerom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.