HITER JE MOJ VELIKI PRIJATELJ: Miloje umirio Delije i poručio im da mirno spavaju pred Jang Bojs!
Milojević pred Jang Bojs, Foto: Espreso.co.rs

TRENER CRVENO-BELIH PRED MEČ SEZONE

HITER JE MOJ VELIKI PRIJATELJ: Miloje umirio Delije i poručio im da mirno spavaju pred Jang Bojs!

Tradicija je na strani Crvene zvezde, Milojević u Evropi na stadionu ‘Rajko Mitić’ ima 8 pobeda i tri remija u kvalifikacijama, ali ga to ne interesuje

Objavljeno:
Nikola Husein

Crvena zvezda sutra od 21.00 dočekuje ekipu Jang Bojsa, pripreme za meč su obavljene, a crveno-beli željno isčekuju izlazak na teren. Pred utakmicu protiv Švajcaraca na konferenciji za medije su pred medije izašli trener Vladan Milojević i Marko Marin.

- Značajna utakmica je pred nama, igramo protiv ozbiljnog protivnika. Imamo poštovanje prema Jang Bojsu. Odigrali smo prvi deo i sledi nam drugo poluvreme pred punim tribinama i drago mi je da je veliko interesovanje. Pritisak postoji, a ako hoćete da budete na ovom nivou, tražiću da odigramo kako možemo i da bude praznik fudbala na stadionu Rajko Mitić - počeo je trener Crvene zvezde.

Strateg tima iz Ljutice Bogdana je potom rekao da je nekadašnji trener Jang Bojsa, sadašnji Ajntrahta Adi Hiter dosta uticao na njegovu karijeru.

- Za moju karijeru značajan je Adi Hiter, čovek koji mi je otvorio filozofiju koju koristim. Ako čovek radi ono što treba, onda mirno spava. Adi je ostavio trag u Jang Bojsu i sada sa Ajntrahtom takođe pravi dobre rezultate, umnogome je uticao na moju karijeru - ističe Milojević.

Milojević je dodao da je svaki meč podjednako važan.

- Ne možemo da delimo mečeve na manje ili više važne. Na mojim momcima je da ostanu koncentrisani na utakmicu, oni su sportisti koji su navikli na pritisak - rekao je Milojević.

Tradicija je na strani Crvene zvezde, Milojević u Evropi na stadionu ‘Rajko Mitić’ ima 8 pobeda i tri remija u kvalifikacijama

- Ne interesuje me statistika, već samo sutrašnji meč sa Jang Bojsom - jasan je Milojević.

Trener crveno-belih je zahvalio FSS na razumevanju.

- Zahvaljujem i Fudbalskom savezu Srbije što nam je izašao u susret da povređene igrače odmorimo pred važan meč - poručuje strateg Zvezde

Milojević je upitan u kakvom sastavu očekuje Jang Bojs.

- Za očekivati je da dođu sa najjačim sastavom. Da li će Oro igrati, to ne znam. Oni imaju još dobrih igrača. Ja razmišljam kako će delovati moja ekipa. Da im znači Giljem Oro, to je sigurno, videćemo kako će sve to izgledati sutra - poručuje Milojević.

Da li promena podloge može da utiče na igru?

- Koliko će da utiče promena podloge, to ne znam. U Švajcarskoj je mnogo brza, ali ne možete da imate neku prednost, biće drugačije nego u Bernu, to sam siguran - zaključio je Milojević.

Marko Marin
Marko Marin foto: Espreso.co.rs

Na konferenciji je pričao i kapiten Crvene zvezde Marko Marin.

- Mi smo kao ekipa potpuno spremni. Veliki je plus što igramo pred našim navijačima, što će Marakana biti puna. Ovaj tim zaslužuje d igra Ligu šampiona, od golmana bilo to Popović ili Borjan do napadača Krstovića ili Pavkova. Daćemo sve od sebe da sutra doživimo opet ono što smo doživeli prošle godine i da još jednom obradujemo navijače - ističe Marin.

Kreator igre srpskog šampiona očekuje drugačiju utakmicu od one u Bernu:

- Ne postoje dve iste utakmice. Postoji pritisak, ali to je sasvim normalno. Rezultat je 2:2 posle prvog meča, ali se sigurno nećemo braniti. To ne želi niko od nas, od trenera Milojevića do navijača.

Marin je najbolji Zvezdin asistent, da li je vreme da konačno zatrese mreže bilo je novinarsko pitanje:

- Vreme je za gol - samouvereno je odgovorio Marko.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.