NISU SE ZAUSTAVILI NA DELIJAMA: Švajcarci zbog Šaćirija napali Zvezdana Terzića!
Džerdan Šaćiri i Zvezdan Terzić, Foto: Reuter, Nebojša Mandić

PROVOKACIJE

NISU SE ZAUSTAVILI NA DELIJAMA: Švajcarci zbog Šaćirija napali Zvezdana Terzića!

Pomenuli su sve iz njegove funcionerske biografije što je opšte poznato, a posebno su ga citirali šta je pričao o Đerdanu Šaćiriju

Objavljeno:

U današnjem izdanju "Blika" novinari su se bavili prvim čovekom Crvene zvezde Zvezdanom Terzićem, a naslov "Bos Zvezde vređao Šaćirija i bio u zatvoru" govori o sadržini teksta.

Švajcarci u zaglavlju teksta objavljuju video ‘pakla’ iz Zvezdinog tunela, a potom podsećaju da je odmah nakon žreba za grupnu fazu Lige šampiona u kojoj je Zvezda dobila Liverpul Terzić uputio poruku Džerdanu Šaćiriju.

Zvezdan Terzić
Zvezdan Terzić foto: Starsport©

Direktor Crvene zvezde tada je rekao:

- Mislim da će Šaćiri biti pod velikim psihološkim pritiskom. Zbog toga što zna odakle je, a Zvezda je simbol Srbije, a moraće da igra na ‘Marakani’, biće manji od makovog zrna - navodi Blick u veb izdanju.

Ovako izgleda naslov na nemačkom jeziku
Ovako izgleda naslov na nemačkom jeziku foto: Blick

Medij se u nastavku teksta bavio početkom funkcionerske karijere Zvezdana Terzića koji je počeo u OFK Begrada, a potom i direktor Crvene zvezde.

Blik je potencirao da i Jang Bojs ima Albanca, ali da je sreća po Jang Bojs što je na pozajmici, a potom ističu da je Crvena zvezda u meču protiv Liverpula slavila sa 2:0, a da albanski fudbaler nije bio u sastavu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.