PARTIZAN PREDSTAVIO NATHA: Zbog ogromne porodične tragedije odlučio je da nosi ovaj broj!
Bibras Natho i Savo Milošević na promociji, Foto: Espreso

Mnogo se od njega očekuje

PARTIZAN PREDSTAVIO NATHA: Zbog ogromne porodične tragedije odlučio je da nosi ovaj broj!

Izraelac je najzvučnije ime koje je stiglo u Humsku u poslednje dve godine

Objavljeno: 14:34h
Aleksa Radosavljević

Partizan je predstavio najnovije pojačanje - Bibrasa Natha.

Izraelac je stigao u Humsku i potpisao trogodišnji ugovor vredan 600.000 evra po sezoni.

On je najzvučnije pojačanje Partizana u poslednje dve godine s obzirom na reputaciju u evropskom fudbalu i igranje za velike klubove poput Olimpijakosa i CSKA iz Moskve, a takođe je i kapiten izraelske reprezentacije.

- Jedno od najvećih pojačanja u poslednjih nekoliko godina. Slična priča kao sa Asanom. Pregovori su trajali dobrih dva meseca. Uspeli smo na kraju da ga dovedemo. On je igrač koji će nam pomoći u organizaciji igre. Ima ogromno iskustvo, igrao je u ozbiljnim ekipama i kada je taj segment igre može mnogo da pomogne. Njegovo iskustvo će biti od velikog značaja za naše mlade igrače i u njihovom razvoju. Mnogo sam zadovoljan što smo ovakvo ime uspeli da dovedemo u naš klub i neka se oseća kao kod kuće - poručio je trener Savo Milošević na početku promocije.

Veliku ulogu u njegovom dolasku odigrao je i Zoran Tošić sa kojim je delio svlačionicu u CSKA.

- Da, on mi je poslao prvu poruku. Osetio sam poštovanje od ljudi u klubu i oko kluba i stavili su mi do znanja koliko me žele i zato sam doneo odluku da postanem deo ovog tima i da ga učinim boljim. Daću sve od sebe da klub i igrači budu još bolji, ali i da ja imam bolji učinak na terenu - rekao je Natho novinarima u Beogradu. - Imao sam nekoliko ponuda, bolji novac, ali na kraju sam išao srcem, tamo gde sam osećao i video da me žele. Sa svima s kojima sam pričao su mi samo dali motiv da dodjem ovde - kazao je on.

Bibras Natho će nositi dres sa brojem 6
Bibras Natho će nositi dres sa brojem 6foto: Espreso

Natho je odabrao dres sa brojem 6, a to je za njega specijalan broj, pošto je doživeo veliku porodičnu tragediju kada mu je poginula sestra, o čemu ste mogli u ponedeljak da čitate na Espresu. - Za broj šest sam se odlučio jer je sestra od ujaka poginula u saobraćajnoj nesreći, a igrala je košarku i nosila je taj broj - dodao je on. Natho je kazao da malo poznaje srpski fudbal i da je samo jednom u karijeri igrao protiv srpskog kluba, ali veruje da će se brzo privići.

Upitan koliko je spreman da već u četvrtak protiv Moldea bude u konkurenciji za tim, Izraelac je kazao da je tokom leta formu odrćavao s ličnim trenerom. - Nisam trenirao sa timom, ali jesam s ličnim trenerom i stalno sam davao maksimum. Tu je bio i selektor Izraela. Verujem da ću uskoro biti u najboljoj formi. Posle svakog treninga verujem da ću biti spremniji. Potrudiću se da budem spreman kada trener to bude tražio od mene - rekao je Natho.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.