MARAKANA ĆE BITI KRCATA: Delije, evo kako možete do karte za meč sa Jang Bojsom u Beogradu!
Foto: FK Crvena zvezda

poznata cena ulaznica

MARAKANA ĆE BITI KRCATA: Delije, evo kako možete do karte za meč sa Jang Bojsom u Beogradu!

Najeftinija karta iznosi 800 dinara, dok je najskuplja za VIP galeriju 5 hiljada dinara

Objavljeno:

FK Crvena zvezda odredio je cene karata za utakmicu plej-ofa za ulazak u Ligu šampiona, koju srpski klub igra protiv švajcarskog prvaka, ekipe Jang Bojs na stadionu „Rajko Mitić“ u utorak, 27. avgusta, u 21 čas.

Ulaznice za severnu i južnu tribinu koštaće 800 dinara, za bočni deo istoka (sektori 1, 2, 6 i 7) 1.200 dinara, za centralni deo istočne tribine (sektori 3, 4 i 5) 1.800 dinara, a ista cena važiće i za sektore 1, 2, 6 i 7 na bočnom delu zapadne tribine. Za centralni deo zapada (sektori 3, 4 i 5, redovi 1-22) biće potrebno izdvojiti 2.000 dinara, za VIP zapad 3.000 dinara, VIP 1 i 2 5.000 dinara, kao i za VIP galeriju.

Svi vlasnici sezonskih karata imaju pravo preče kupovine karata za svoja mesta za ovu utakmicu. Takođe, isto pravo će važiti i za sve ostale mečeve u UEFA takmičenjima u ovoj sezoni. Za ovaj revanš, važiće iste cene karata kao za slobodnu prodaju dok će klub odluku o popustima za utakmice grupne faze kao i daljeg takmičenja doneti blagovremeno. U sistemu prodaje karata napravljene su rezervacije na bazi podataka sa sezonskih karata i one će važiti od utorka 20. avgusta.

Prodaja karata za utakmicu Crvena zvezda - Jang Bojs odvijaće se u dve faze sa ciljem da se članstvu omogući da lakše dođe do karata za ovu utakmicu: prva faza će početi u utorak 20. avgusta i trajati 3 dana, zaključno sa četvrtkom 22. avgustom; tokom ove pretprodaje karte će na blagajni stadiona moći da kupe samo aktivni članovi kluba koji imaju pravo da kupe po jednu kartu za tribinu po izboru u skladu sa raspoloživošću u momentu kupovine. Pogodnost važi za sve kategorije članstva uz napomenu da članovi iz kategorije Junior kartu mogu kupiti samo ukoliko istovremeno kartu kupuje i član iz kategorije Standard, odnosno punoletna osoba u skladu sa važećim zakonima. Članovi kluba moraju imati novu člansku kartu, sa grbom sa tri zvezdice - oni koji imaju plaćenu članarinu mogu karticu dobiti u Servisu za članstvo.

Imajući u vidu da za ovu utakmicu nema popusta za vlasnike sezonskih karata, kao dodatnu pogodnost svi vlasnici sezonskih karata će moći da kupe i još jednu dodatnu kartu pokazivanjem svoje članske karte na blagajni stadiona na šalterima predviđenim za prodaju karata članovima tokom pretprodaje.

Radno vreme blagajni je od 10 – 18 časova.

Druga faza počinje od petka 23. avgusta 2019. i traje do same utakmice - u tom periodu prodaja karata je slobodna i odvija se na blagajni stadiona kao i preko interneta, na sajtu www.iticket.rs na kome će karte biti dostupne već u četvrtak 22. avgusta od 20 časova.

Napominjemo da svi posetioci moraju imati važeću kartu nezavisno od uzrasta. Za kupovinu karte neophodan je važeći lični dokument. U fazi slobodne prodaje jedna osoba može kupiti maksimalno 4 karte.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.