Partizan pita Đurića: Ako imaš 36 potpisa, zašto ih ne iskoristiš već u utorak!

Na pomolu novo prepucavanje

Partizan pita Đurića: Ako imaš 36 potpisa, zašto ih ne iskoristiš već u utorak!

Profesor Vladimir Vuletić je zapitao bivšeg predsednika zašto 12. aprila neće biti kvoruma, pa će se zasedanje Skupštine odložiti za kraj meseca, ako on već sada ima više od trećine potpisa
Objavljeno:

Predsednik Nadzornog odbora Partizana, profesor Vladimir Vuletić, odgovorio je nekadašnjem predsedniku kluba Draganu Đuriću, koji je putem medija poručio da je stao na stranu struje okupljene oko Novaka Nedića. Kakvu ulogu ima Dragan Đurić pred Skupštinu Partizana? Bivši prvi čovek kluba iz Humske je izjavio da imaju 36 potpisa uoči Vanredne skupštine 12. aprila, ali da na njoj neće biti kvoruma, pa će se zasedanje tog tela pomeriti za 27. april, a Vuletić kaže da je sednica zakazana za taj datum, baš kako bi se izašlo u susret opoziciji.

partizan.rs
- Danas dobijam, posle niza medijskih veleobrita vezanih za potencijalne kandidate za predsednika izjavu izvesnog Dragana Đurića, koji u prvom licu množine, saopštava "imamo 36 potpisa“. Osim ukoliko on, poput cara Dušana, koji se u svojim nastupima obraćao "Mi car Dušan“ ne misli na sebe, očigledno je da govori u ime nekakve kuloarsko-medijske opozicije iza koje stoje otac i sin, Vojislav i Novak Nedić, pa im se verovatno time preporučuje za novog kandidata za predsednika Partizana. - On je peti takav medijski kandidat, posle Dragoljuba Vukadinovića, Mileta Jovičića, Nenada Bjekovića i Sava Miloševića. Više i ne znam ko je njihov kandidat. Nije ni bitno. Bitno je da u klubu postoji nepodeljeno i jasno izraženo jedinstvo legalnih institucija koje će 12. aprila, ukoliko se tog dana bude pojavilo 33 delegata, izaći na proveru svog legitimiteta - rekao je Vuletić za "Mozzart sport" i postavio pitanje zašto Đurić ne iskoristi tih 36 potpisa odmah 12. aprila?
- Pitam se, ako Dragan Đurić kaže „imamo 36 potpisa“, zašto ih ne konzumira već 12. aprila i time iskaže snagu, premoć, nadmoć i veliku pobedu? Zašto 36 ili koliko god glasova čuva za kasnije? Da li je to zato što ih stvarno ima ili zato što je reč o medijskim natpisama i pokušaju spinovanja? (Espreso.co.rs / Izvor: Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.