ZVEZDIN JUNAK OTKRIO MALO POZNATE DETALJE MEČA SA KOPENHAGENOM: Ovo je Borjanova tajna pobede nad danskim prvakom!
Milan Borjan, Foto: Starsport©

ADRENALIN

ZVEZDIN JUNAK OTKRIO MALO POZNATE DETALJE MEČA SA KOPENHAGENOM: Ovo je Borjanova tajna pobede nad danskim prvakom!

On je tokom 90 minuta regularnog dela i 30 minuta produžetaka sačuvao gol srpskog šampiona

Objavljeno:

Junak pobede Crvene zvezde protiv Kopenhagena u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona svakako je golman crveno-belih Milan Borjan.

On je tokom 90 minuta regularnog dela i 30 minuta produžetaka sačuvao gol srpskog šampiona, a u penal seriji je odbranio tri udarca Danaca i sam pogodio jedan za veliku radost navijača Crvene zvezde.

- Toliko je adrenalina bilo da tu noć nisam uspeo ni da spavam. Istina, odbranio sam tri penala, ali akcenat po ko zna koji put želim da stavim na to da je ovo zasluga cele ekipe, stručnog štaba kao i svih struktura kluba. Verovao sam u nas i vrlo sam zadovoljan kako je sve to izgledalo. Zadovoljan sam i krajnjim rezultatom i našom pobedom - rekao je Milan Borjan u intervjuu za nezavisne.com.

Kada su utakmice od velikog značaja potrebna je priprema. Pitanje je da li je i Borjna imao poseban način pripreme za duel sa Kopenhagenom.

- Radio sam analizu sa Dušanom Gašićem, trenerom golmana, i spremali smo se za ovakav epilog utakmice. Sada vidim da smo se jako dobro spremili - dodao je.

Izgleda da su Danci potcenili Crvenu zvezdu.

- Da li su nas samo potcenili ili zaista otpisali, to nećemo nikada saznati, ali kao što vidimo iz priloženog, možda je i to uticalo na našu borbu, istrajnost, želju i na kraju pobedu - rekao je Borjan.

Iako je uprava danskog kluba činila sve da spreči veliku podršku crveno-belima na stadionu "Parken", to se nije desilo.

- Navijači su naš 12. igrač i to je svima jasno. Ekipe se plaše dolaska na Marakanu upravo zbog naših navijača koji su toliko posebni. Fascinantno je da, kada i pređu toliki put da bi nas bodrili, uvek nadglasaju u navijanju domaće navijače - dodao je čuvar mreže za nezavisne.com.

Crvena zvezda put ka Ligi šampiona nastavlja u plej-ofu protiv šampiona Švajcarske Jang Bojsa.

- Definitivno je sada pritisak znatno manji ili možemo reći da ne postoji uopšte. Verujem da ćemo se boriti još jače jer svi znamo šta znači učestvovanje u Ligi šampiona i koliko to benefita donosi igračima, klubu, navijačima i generalno Srbiji - zaključio je Milan Borjan.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/nezavisne.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.