Tomić pred Javor: Zna se koliko je teško odneti bodove iz Ivanjice!

partizan želi tri nova boda

Tomić pred Javor: Zna se koliko je teško odneti bodove iz Ivanjice!

On je naglasio da će oporavljeni Sedrik Gogua biti u konkrenciji za tim, kao i da se posle odrađene suspenzije vraća Valeri Božinov
Objavljeno:

Trener fudbalera Partizana Ivan Tomić rekao je da njegov tim očekuje jako teška utakmica protiv Javora u Ivanjici, ali da je na crno-belima da nametnu svoj stil igre i dođu do pobede. - Očekujue nas jedno od najtežih gostovanja u Superligi. Poznato je da je Javor dobar domaćin i da na svom terenu osvaja veliki broj bodova. Imaju veoma dobrog trenera (Mladen Dodić, prim. aut), koji poznaje prilike u ligi, koji je radio i u reprezentaciji. Što se nas tiče vezali smo nekoliko pobeda, uslovi za igru su drugačiji nego na našsem stadinu, ali na nama je da se prilagodimo - rekao je Tomić na konferenciji za medije u SC Teleoptik.

fkpartizan.rs
On je naglasio da će oporavljeni Sedrik Gogua biti u konkrenciji za tim, kao i da se posle odrađene suspenzije vraća Valeri Božinov. - Kadrovska situacija je svakim danom sve bolja. Gogua je u boljem stanju nego Everton, ali je Brazilac doživeo povredu teže prirode. Današnji treninig otkloniće nam sve nedoumice. Božinov se vraća posle suspenzije. Imamo neke sitne probleme, a posle današnjeg treninga imaću širu sliku - rekao je strateg crno-belih i naglasio da na ovu utakmicu ne gleda kao potencijalnu utakmicu finala Kupa Srbije.
Saša Pavlić Koky
- Uopste nisam razmišljao o tome, to mi nije palo ni na pamet. Ovo je utakmica za sebe, koja nosi tri boda. Nosi svoju draž i u njoj treba da pokažemo da smo spremni. Treba da budemo još konkretniji i koristimo šanse, a ne da se dešavaju situacije iz prošle utakmice kada smo golove primali iz kontre - zaključio je Tomić. Utakmica 29. kola Superlige Srbije između Javora i Partizana igra se sutra od 16 sati. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.