DELIJE GA UNIŠTAVAJU OD PROZIVKI: Hrvatu iz Kopenhagena su upamtili šta je rekao posle Beograda i sad mu sole ranu!
Delije ne prestaju sa prozivanjem Karla Bartoleca, Foto: Starsport©

Nisu mu zaboravili

DELIJE GA UNIŠTAVAJU OD PROZIVKI: Hrvatu iz Kopenhagena su upamtili šta je rekao posle Beograda i sad mu sole ranu!

On im je glavna meta zbog potcenjivačkog stava prema Zvezdi

Objavljeno:

Slave Delije novi veliki uspeh Crvene zvezde u Evropi.

Srpski prvak je u dramatičnom meču posle neverovatne serije penala uspeo da izbaci Kopenhagen i plasira se u plej-of za Ligu šampiona, ali i obezbedi minimum igranje u grupnoj fazi Lige Evrope.

Međutim, osim što proslavljaju uspeh voljenog tima, brojni navijači crveno-belih nisu propustili ni priliku da malo likuju i prozivaju pojedine igrače Kopenhagena zbog njihovog ponašanja i izjava u medijima nakon prvog meča u Beogradu.

A posebna meta im je hrvatski internacionalac Karlo Bartolec, koji je imao potcenjivačke izjave o timu Zvezde, a uz to je pecnuo Delije zbog njihovog transparenta povodom godišnjice zločinačke operacije "Oluja".

Karlo Bartolec je na meti Delija
Karlo Bartolec je na meti Delijafoto: EPA/Anders Kjaerbye

- Mislim da ćemo proći dalje. Oni su ekipa sa dva lica, mnogo su bolji na svom terenu, nego kad igraju na strani. Imaju pojedince koji su kvalitetni, kao što su Marin i Ben. Ostali su prosek! U Beogradu ih nosi publika. Videlo se i prošle sezone u Ligi šampiona da su kod kuće sjajni. Igrali su odlično protiv Liverpula i Napolija, ali su u gostima dobijali „porcije“. Analizirali smo ih sa Helsinkijem. Takođe su kod kuće na „o-ruk“ nešto napravili. U revanšu su drugačija ekipa.

- Video sam da su imali neke poruke, ali nikada nisam učio ćirilicu da bih pročitao. Nije me ni zanimalo šta piše. Nisam obraćao pažnju. Svako ima svoje mišljenje. Kada sam ušao u igru malo su zviždali, međutim nije bilo strašno. Verovao sam da će biti gore - rekao je posle meča u Beogradu Bartolec.

Međutim, sudbina je namestila da upravo Bartolec bude jedan od tragičara u timu Kopenhagena i promaši penal, i to onaj koji je mogao da donese pobedu danskom prvaku.

To su Delije jedva dočekale i krenule sa žestokim prozivkama na internetu, počevši od brojnih montaža, preko poruka koje su mu ostavljali na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.