NEĆE BITI LAKO, ALI NIKAD NIJE BILO: Poslednja šansa za Boaćija, Aleksin meč života - Zvezdo, znaš šta ti je činiti
Milojević i Boaći, Foto: Starsport©

SREĆNO, ZVEZDO!

NEĆE BITI LAKO, ALI NIKAD NIJE BILO: Poslednja šansa za Boaćija, Aleksin meč života - Zvezdo, znaš šta ti je činiti

Projektovali smo i sastav za koji smatramo da će Milojević izvesti na teren stadiona Parken

Objavljeno: 10:40h
Nikola Husein

Biti ili ne biti - rečenica koju od jutros ponavlja svaki navijač Crvene zvezde. Došao je dan odluke, dan koji će odrediti dalju sudbinu srpskog šampiona u Evropi.

Nastavak sna o Ligi šampiona, ili selidba u manje atraktivno, ali ne i manje bitno takmičenje - Ligu Evrope.

Prepreka je Kopenhagen, a znali su crveno-beli da preskaču veće i mnogo teže. Izabranici Stalea Solbakena imaju idealan rezultat iz prvog meča, kada je golobradi Vind hrabrom "panjenkom" utišao 40.000 navijača u paklu Marakane i doneo svom timu zlata vredan gol u gostima pred revanš na Parkenu.

Međutim, nije prvi put da Zvezda ide u goste po trijumf. Setimo se šta je bilo pre tačno godinu dana i meča u Trnavi, a podsećamo da je u Beogradu bilo isto kao i protiv danskog šampiona - 1:1, ali su se na kraju radovali crveno-beli golom Nemanje Radonjića u produžecima.

Čas istine! Nastavlja li Zvezda put ka Ligi šampiona? Znaćemo posle večerašnjeg meča (20.00) u Kopenhagenu. Kvota na dvojku je čak 4,00, na iks 3,30, a na keca 2,00. A kvota na prolaz Zvezde, nebitno na koji način, je 2,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Kopenhagen - Zvezda.

Da ne pominjemo epski meč u Salcburgu, gde je elita iako je Zvezda u 60. minutu gubila sa 2:0 i nije mogla da se sastavi, čak je pretila i veća katastrofa, ali onda u samo dva minuta se došlo do dva gola i san je ostvaren. Tako da, ovih 1:1 nije neki bauk...

Ali, da bi crveno-beli deo navijača uopšte mogao nečemu da se nada, neminovno je da srpskom šampionu treba pogodak i to od samog starta meča treba da im bude primarni cilj, ako to ostvare, sve je moguće, pa i više od toga

Što se tiče kadrovske situacije u timu Vladana Milojevića, ona nije dobra. Ben, Pavkov, Babić i Stojković nisu doputovali sa ekipom u Beograd, a šefu stručnog štaba će biti izuzetno teško da "skrpi" startnu postavu pred meč sezone. Praktično, jedina promena u odnosu na prvi meč u Beogradu bi trebalo da bude Boaći u napadu umesto Pavkova, a Vukanović će još jednom dobiti šansu da pokaže ima li u njemu igrača za velika dela.

Podsećamo, na klupi će biti Milan Jevtović, koji bi mogao da unese živost u drugom poluvremenu i svojom brzinom poremeti igru danskog šampiona. Svoju šansu čeka i Veljko Simić koji je na meču protiv Lučana pokazao da nije zaboravio da igra fudbal i da je itekako željan igre u velikim mečevima.

Ako uspe da prođe Kopenhagen, Zvezda ide na Jang Bojs u direktnom dvoboju za Ligu šampiona. A kvota da će se opet naći u takmičenju po grupama je okruglo 5,00! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za plasman Zvezde u Ligi šampiona.

Očekuje se da na Parken izađe sledećih 11 fudbalera: Borjan - Gobeljić, Milunović, Babić, Rodić - Kanjas, Jovančić - Ivanić, Marin, Vukanović - Boaći.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.