NISAM SPAVAO CELU NOĆ KAD MI JE ŠEF REKAO DA ĆU IGRATI: Milojević protiv Mladosti poslao na teren 3 debitanta!
Njegoš Petrović, Nikola Krstović i Tomane su debitovali za Zvezdu, Foto: crvenazvezdafk.com

Oduševljeni

NISAM SPAVAO CELU NOĆ KAD MI JE ŠEF REKAO DA ĆU IGRATI: Milojević protiv Mladosti poslao na teren 3 debitanta!

Najnovije pojačanje nije očekivalo da će odmah dobiti šansu u startnoj postavi

Objavljeno:

Na utakmici 4. kola Superlige Srbije protiv Mladosti za Crvenu zvezdu su debitovala čak trojica igrača.

Od prvog minuta na terenu je bio poslednji novajlija Njegoš Petrović koji je pre neki dan pristigao iz Rada, a u drugom delu utakmice šansu su dobili i Nikola Krstović i Tomane.

Kako ističe talentovani vezista Petrović od kada je saznao da će početi utakmicu sa nestrpljenjem je očekivao prvi sudijski zvižduk. - Nisam očekivao da ću ovako brzo dobiti šansu, tek pre dva dana sam počeo da treniram sa ekipom. Kada sam čuo da ću igrati bio sam presrećan, uzbuđen, nisam mogao do kasno da zaspim. Ceo dan sam razmišljao o utakmici i kako da se predstavim u što boljem svetlu. Zadovoljan sam dobijem, iako, naravno, mogu bolje i verujem da će svaki meč biti još bolji. Atmosfera i navijači su mi dali dodatni vetar u leđa i zahvaljujem im se na tome - rekao je Petrović.

Njegoš Petrović je posle samo 2 treninga zaigrao u startnoj postavi
Njegoš Petrović je posle samo 2 treninga zaigrao u startnoj postavifoto: Starsport©

Imao je u prvom delu igre Petrović i šansu, dobar šut sa oko 25 metara ispratila je publika aplauzom. - Znači to mnogo za samopouzdanje, posebno novajliji kao što sam ja. Gledaću u budućnosti kada god se nađem u prilici da šutiram, a uveren sam da će u budućnosti biti golova iz sličnih pozicija. Mnogo je lakše igrati u Crvenoj zvezdi, ovde svi igrači na terenu prilaze, prave rešenja, šalju odlične lopte. Takođe, saigrači su mi ulili samopouzdanje i mnogo im hvala na tome - zaključio je vezista.

Njegoš Petrović je dobijao savete od Degeneka
Njegoš Petrović je dobijao savete od Degenekafoto: Starsport©

Crnogorski napadač Krstović nije krio oduševljenje nakon debija. - Osećaj je bio fenomenalan. Igrao sam 20 minuta, a umorio sam se kao da sam igrao 120, jer me je atmosfera ponela. Osećao sam se mnogo snažnije nego na bilo kojoj drugoj utakmici u karijeri. Nadam se da ću kako vreme bude odmicalo pružati sve bolje partije u crveno-belom dresu, kao i da ću ih krunisati pogotkom što pre - rekao je Krstović.

Nikola Krstović kaže da ga je atmosfera ponela
Nikola Krstović kaže da ga je atmosfera ponelafoto: Starsport©

- Oduševio sam se kada su me pozvali da uđem u igru, istrčao sam u punom sprintu do klupe, obukao sam dres što sam brže mogao jer sam jedva dočekao da zaigram. Ipak je ovo nešto što sam sanjao od malena. Snovi su mi se ispunili. Od šesnaeste godine igram seniorski fudbal, iza mene je više od sto utakmica u dresu Zete, ali igrati na Marakani je nešto zaista posebno i neopisivo. Želim da se zahvalim našim navijačima i nadam se da ću opravdati i njihova očekivanja.

I portugalski napadač Tomane imao je samo reči hvale za ambijent i partiju koju je njegova ekipa pružila.

Tomane poručio da jedva čeka da krene da postiže golove
Tomane poručio da jedva čeka da krene da postiže golovefoto: Starsport©

- Prelepo veče. Konačno sam na terenu doživeo ono o čemu mi svi pričaju od kada sam došao u Zvezdu. Podrška sa tribina nosi igrače tokom utakmice i to je nešto neverovatno. Bio sam srećan kada me je šef pozvao da uđem u igru. Želim što pre da počnem da pružam dobre partije, postižem golove i da pomognem ekipi. Juče smo zabeležili vrlo bitnu pobedu. Znači nam, kako u domaćem prvenstvu, tako i za samopouzdanje pred put na revanš meč u Kopenhagenu - zaključio je Tomane.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.