KRVOPROLIĆE U DISKOTECI: Pretučen najpoznatiji hrvatski sudija - nekada mu slali Dinamov šal, a sada su ga zgazili!
Ivan Bebek, Foto: AP

haos

KRVOPROLIĆE U DISKOTECI: Pretučen najpoznatiji hrvatski sudija - nekada mu slali Dinamov šal, a sada su ga zgazili!

Ima ogorman ugled u Evropskoj kući fudbala

Objavljeno:

Ivan Bebek, najcenjeniji sudija u Hrvatskoj pretučen je na parkingu ispred diskoteke u Sinju javlja Index.

Bebeku su prišli kada je napuštao diskoteku i hodao prema automobilu. Pao je na pod, a napadači su pobegli.

Ivan Bebek je nakon dobacivanja u klubu i verbalnih uvreda zatražio pomoć obezbeđenja. Tražio je da pripaze na njega i društvo, a nakon što je jedan momak iz obezbeđenja stao pokraj njih, dobacivanja su prestala.

Međutim, verbalni napadi na Bebeka nastavili su se kada je fudbalski sudija izašao na parking ispred kluba. Tada mu je nekoliko osoba prišlo u neposrednu blizinu i vređanje se nastavilo.Tada je došlo do fizičkog napada na arbitra iz Rijeke. Nastala je gužva, a Bebeka su napadači udarili s leđa. Nekoliko puta udarili su ga dok je bio na podu, pa su pobegli.

Redar noćnog kluba u Sinju tokom noći izboden je od strane 18-godišnjaka, a policija ovaj događaj ne dovodi u vezu s napadom na Bebeka, već se radi o ranijim razmiricama.

Bebek je arbitar međunarodnog iskustva, sin Veselka Bebeka, dugogodišnjeg sudija i člana HNS-a. Bebeka mlađeg deo navijača Hajduka ima na piku zbog sudijskih repova nakon utakmica s Dinamom.

Među hrvatskim ljubiteljima fudbala najpoznatiji je po tome što već godinama vodi derbije dva najveća hrvatska kluba.

Na početku karijere smatran je za sudiju koji favorizira Hajduk, a kasnije, nakon što ga je HNS skolnio s popisa arbitra koji vode derbije, po povratku na njih postao je omražen među navijačima Hajduka.

Oni su mu zbog toga slali Dinamov šal i štap koji koriste slepi ljudi, a sudijska komisija degradirala ga je za vođenje utakmica u Drugoj HNL.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.