ŽESTOKA BURA TALASA ZAPADNOM MORAVOM: Mirko Poledica otkriva detalje mahinacija oko gašenja FK Borac!
Mirko Poledica, Foto: Dragan Kadić

SAZNALO SE

ŽESTOKA BURA TALASA ZAPADNOM MORAVOM: Mirko Poledica otkriva detalje mahinacija oko gašenja FK Borac!

Zbog velikih dugova, čačanski tim je ustupio svoje mesto u Prvoj ligi Srbije Novom Pazaru

Objavljeno:

Predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost" Mirko Poledica za ponedeljak je najavio konferenciju za medije na kojoj će otkriti ko je odgovoran za gašenje FK Borac.

Zbog velikih dugova, čačanski tim je ustupio svoje mesto u Prvoj ligi Srbije Novom Pazaru, a da sve bude još misterioznije pojavio se novi klub pod nazivom Borac 1926. Reč je o niželigašu iz okoline Šapca FK Provu koji je promenio ime, a sve je izazvalo sumnju da se radi o mahinacijama kako bi se izbegao zakon.

- Javljaju mi prijatelji da se vrši neviđeni pritisak na lokalne medije u Čačku od strane gradskih moćnika, da ne dođu na konferenciju za medije koju sam zakazao u Čačku 05.08.2019. u Domu kulture, gde ću javno objaviti šta se desilo sa FK Borac i ko je tome kumovao - napisao je Mirko Poledica na Tviteru.

On je objavio dokumenta koja ukazuju da je sredinom jula na račun FK Provo uplaćeno milion dinara i da je istgo dana taj tim preimenovan u Borac 1926 čije je sedište na adresi čačanskog tima.

Takođe je objavio i dokument u kome se vidi da je klub iz Čačka napravio nezakonit dogovor sa Sportskim društvom FC Borac.

- Ovako je FK Borac sklopio nezakonito ugovor sa Sportskim društvom FC Borac koje se 2 dana pre zaključenja ugovora zvalo "Planinarsko društvo Omorika Bajina Bašta", a sve sa ciljem da izbegnu plaćanje poveriocima, a najveći poverilac je država - napisao je Poledica na Tviteru.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.