Zvezda se upravo ovoga najviše plašila: Lalatović i Voša prekinuli istorijski niz! (FOTO) (VIDEO)

Superliga, 28. kolo

Zvezda se upravo ovoga najviše plašila: Lalatović i Voša prekinuli istorijski niz! (FOTO) (VIDEO)

U derbiju kola domaćeg prvenstva viđen je nezanimljiv meč, bez previše uzbuđenja
Objavljeno: 19:59h

Fudbaleri Vojvodine i Crvene zvezde su podelili bodove na stadionu "Karađorđe" u okviru 28. kola Superlige - konačan rezultat - 0:0. Meč je obeležila velika borba na terenu, ali i neatraktivan fudbal , pa smo tako uspeli da vidimo samo par šansi na obe strane.

Lale su imale sjajnu priliku na samom startu meča, ali sa četiri metra je Pankov promašio celu loptu. U mirnom prvom poluvremenu je viđena još jedna šansa, ali Vijeira nije uspeo da savlada Kordića. Drugo poluvreme je bilo slično kao i prvo, bez previše uzbuđenja pa je na semaforu do kraja ostao najnepopularniji rezultat - 0:0. VOJVODINA: Kordić - Miletić, Pankov, Rosić, Nastić - Sekulić, Maksimović - Malbašić, Meleg, Babić - Trujić. CRVENA ZVEZDA : Kahriman - Petković, Luković, Edson, Ibanjez - Le Talek, Donald - Katai, Plavšić, Srnić - Vijeira. Stadion: Karađorđe Sudija: Danilo Grujić Strelci: - Sva dešavanja pre, tokom i posle meča pratili ste uz Espreso.co.rs! Tok meča: 94' Meč je završen! 94' Kakav pokušaj Ibanjeza! Pokušao je da postigne gol direktno iz kornera, ali je fenomenalno reagovao golman Kordić. 90' Sudija je produžio meč za tri minuta. 80' Zapretio je Babunski, ali njegov udarac sa 17 metara odlazi tik pored stative. Najbolja prilika u drugom poluvremenu.
70'
Vojvodina je ima inicijativu, ali nije ozbiljnije ugrozila gol Crvene zvezde. 61' Dobar pokušaj Le Taleka, ali njegov šut u korner šalje čuvar mreže Novosađana.
55' Fenomenalna prilika za Uga Vijeiru.
Šutirao je sa oko 7 metara, ali golman "lala" je bio odlično postabvljen i uhvatio živu loptu. 53' Fudbaleri Vojvodine su tražili najstrožu kaznu.

50' .
46' Meč se nastavlja! 45' Prvo poluvreme je završeno! Prvi deo igre je obeležila velika borba na sredini terena i neatraktivan fudbal. Može se reći da su oba tima imala po jednu šansu, Zvezda preko Vijeire, a Vojvodina preko Pankova. Rezultat je ostao 0:0 i nadamo se da će meč postati kvalitetniji u nastavku. 37'
33' Luis Ibanjez je dobio jedan nezgodan udarac.
31'
19' . 3' Sjajna šansa za Vojvodinu nije iskorišćena! Lopta je došla do Pankova koji je izbegao ofsajd zamku, ali je sa oko tri metra promašio ceo fudbal! 1' Meč je počeo!
17:45 VOJVODINA : Kordić - Miletić, Pankov, Rosić, Nastić - Sekulić, Maksimović - Malbašić, Meleg, Babić - Trujić. CRVENA ZVEZDA
: Kahriman - Petković, Luković, Edson, Ibanjez - Le Talek, Donald - Katai, Plavšić, Srnić - Vijeira

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.