Srpski Frančesko Toti: Sale kapiten za 5 minuta sa 2 gola preokrenuo Radnik! (FOTO) (VIDEO)

superliga 28. kolo

Srpski Frančesko Toti: Sale kapiten za 5 minuta sa 2 gola preokrenuo Radnik! (FOTO) (VIDEO)

Crno-beli su posle 45 minuta imali zaostatak od dva pogotka, a posle izjednačenja Vlahovića, a onda je na scenu stupio legendarni Ilić
Objavljeno: 18:03h
Fudbaleri Partizana odigrali su možda i najbolje poluvreme u ovoj sezoni jer su od "nemoguće misije" došli do velikog preokreta u Humskoj protiv ambicioznog Radnika iz Surdulice 3:2 (0:2). Dušan Vlahović ispisao nove stranice Partizanove istorije! (VIDEO) Ovusu je u 19. minutu šokirao izabranike Ivana Tomića.
Kada su svi mislili da je to bila puka sreća, posle 15 minuta usledio je i drugi.
Do 53. minuta crno-beli su imali zaostatak od dva gola, a Vlahović je prvim golom postao najmlađi strelac u istoriji kluba (16 godina i dva meseca), i uz to najavio preokret.
A onda je na scenu stupio kapiten Ilić koji je postigao dva gola za pet minuta i potpuno preokrenuo meč, uz to doneo nova tri boda šampionu Srbije.
Sve informacije vezane za ovu utakmicu mogli ste da pratite uz naš portal!
Stadion: Gledalaca:
Sudija: Strelci: Partizan: Radnik:
Saša Pavlić Koky
Superliga 27. kolo: Petak: 1:1
Subota: 1:2 3:2 1:1
2:0 1:1 18.00 18.00
TOK UTAKMICE KRAJ UTAKMICE! KAKVO POLUVREME PARTIZANA, GROBARI SLAVE SAŠU ILIĆA! 79. minut 65. minut - GOOOOOOL! Saša Ilić donosi izjednačenje u Humskoj. Navijači su oduševljeni jer je kapiten zatresao mrežu!
Dušan Vlahović je postigao prvenac u crno-belom dresu čime je postao najmlađi igrač u istoriji Partizana koji je zatresao mrežu. Sa 16 godina i nešto više od dva meseca pretekao je Stevana Jovetića koji je to uradio sa 16 godina i 10 meseci. 54. minut - GOOOOOOL! Vlahović je smanjio prednost Surduličana!
Prečka za Partizan! Vlahović je gađao glavom, ali je bio zamalo neprecizan!
46' Meč se nastavlja! Dvostruka izmena u Partizanu, na teren će Kosović i Vlahović, dok za Radnik ulazi Simonović. Kraj prvog dela igre! 35. minut - GOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLL!!! Identična situacija kao i kod prvog gola, samo što je sada strelac Deletić.
20. minut - GOOOOOOOOOLLLLLLLLL!!! Sjajan kontranapad gostujuće ekipe, Samjuel Ovusu je pretvorio u pogodak.
15. minut - Utakmica je počela. Podsetite se kako je izgledao duel ove dve ekipe u jesenjem delu prvenstva:

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.