Tomić: Volimo da igramo kod kuće, imamo najbolji teren u ligi!

Neće se ponoviti jesenji meč

Tomić: Volimo da igramo kod kuće, imamo najbolji teren u ligi!

Trener Partizana ne očekuje samo pobedu protiv Radnika, već i da igrači budu sinhronizovani i u odbrani i u napadu
Objavljeno:

Trener Partizana Ivan Tomić rekao je da je cilj njegovih fudbalera ne samo da pobede Radnik u Super ligi, već i da nastave da napreduju i podižu formu. Posle nešto više od 10 dana pauze, u subotu se nastavlja Superliga, a crno-beli dočekuje Radnik iz Surdulice u 28. kolu. - Obično se pauza iskoristi da se tim odmori ili utrenira ili da se pospeše određeni mehanizmi igre, ali to u Partizanu nije slučaj, jer imamo malo igrača za rad. Sa druge strane, iskustvo i ponos igranja za reprezentaciju su važni za njihov napredak - rekao je Tomić novinarima u sportskom centru Teleoptik.

partizan.rs
- Mi smo iskoristili sredu, četvrtak i danas da sve igrače vratimo kod nas u svlačionicu, i glavom i telom, psihološki i taktički. Mislim da su svi spremni i orni i da su svesni da podižemo formu. Zato sutra nije cilj samo pobeda i rezultat, već da način našeg predstavljanja i sinhronizacija u napadu i odbrani budu sve bolji - kazao je trener crno-belih. Partizan je drugi na tabeli sa 45 bodova, dok je Radnik osmi sa 37. Tim iz Surdulice je na poslednjem mestu koje vodi u plej-of, sa tri boda više od Javora.
Saša Pavlić Koky
- Radnik je kompaktan tim, koji želi da igra fudbal, da se nadigrava i da ima male razmake između linija tima. Imaju brze i konkretne i direktne igrače u fazi napada. Tim je prihvatio model igre koji zastupa moj kolega Veselinović i dobro ga zastupaju na terenu - rekao je Tomić. Novinari su podsetili trenera na prvu utakmicu ovih timova, kada je Partizan u oktobru vodio 2:0, da bi na kraju bilo 2:2.
AP
- Sećam se dobro prve utakmice, ali je ne bih analizirao, jer ona ništa ne znači. Sutra je nova utakmica - rekao je Tomić. Partizan se posle skoro tri nedelje vraća na svoj teren. - Najviše volimo da igramo kod kuće, pred našim navijačima. Ovde imamo najbolje uslove za iskazivanje svega čemu težimo. Te uslove nam omogućava pre svega teren, koji je među najboljima u ligi, ako ne i najbolji - rekao je Tomić. Utakmica počinje u 16.00. Ulaznice koštaju 200 dinara za jug i 400 dinara za istočnu i zapadnu tribinu. (Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.