Dva derbija za vikend: Pobednička Zvezda protiv gubitničke Vojvodine, Partizan čeka Radnik!

SUPERLIGA SRBIJE, 28. KOLO

Dva derbija za vikend: Pobednička Zvezda protiv gubitničke Vojvodine, Partizan čeka Radnik!

Prvi derbi igraju beogradski i novosadski crveno-beli na "Karađorđu", dok u gradskom derbiju donjeg doma Rad dočekuje OFK Beograd
Objavljeno:

Posle dvonedeljne pauze zbog obaveza reprezentacija za vikend se nastavlja dočekati takmičenje u Superligi Srbije, a derbi 28. kola igraće se u Novom Sadu gde će Vojvodina lidera šampionata Crvenu zvezdu. Prva utakmica 28. kola igra se danas od 16 časova u Lučanima gde će Mladost dočekati Javor. To će biti duel ekipa koje se bore za ulazak u plej-of, Javor je deveti sa 34 boda, a Mladost na 10. mestu ima tri boda manje. Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 18 časova igraju u Novom Sadu protiv Vojvodine i pokušaće da nastave niz od 24. pobede. Beogradski tim je protiv Novog Pazara ostvario 24. uzastopnu pobedu i postavio novi klupski rekord, dok je Vojvodina bez pobede u prolećnom delu šampionata, odnosno nije pobedila u poslednjih šest utakmica.

Partizan će na svom terenu od 16 časova igrati protiv Radnika iz Surdulice i pokušaće da ostvari 4. uzastopnu pobedu u prvenstvu i zadrže se na drugom mestu na tabeli. Radnik želi da nastavi niz dobrih rezultata, ima dve vezane pobede, odnosno četiri uzastopne utakmice je bez poraza.
fkpartizan.rs
Metalac će od 16 časova u Gornjem Milanovcu igrati protiv Borca i pokušaće da prekine niz od pet utakmica bez pobede. U "malom" gradskom derbiju Rad će od 16 časova biti domaćin OFK Beogradu. "Građevinari" su vezali tri remija, odnosno u poslednje četiri utakmice su bez pobede i pokušaće da prekinu taj niz kako bi se odlepili sa dna tabele.
Spartak će od 15 časova u Subotici igrati protiv Radničkog iz Niša, Novi Pazar od 16 časova na svom terenu dočekuje Voždovac i pokušaće da prekine niz od osam utakmica bez pobede, dok će dva sata kasnije Čukarički igrati u Jagodini. Superliga Srbije, 28. kolo: Petak Mladost - Javor 16.00 Subota Spartak - Radnički Niš 15.00 Metalac - Borac 16.00 Novi Pazar - Voždovac 16.00 Partizan - Radnik 16.00 Rad - OFK Beograd 16.00 Jagodina - Čukarički 18.00 Vojvodina - Crvena zvezda 18.00 (Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.