Zvezdo, šta čekaš: Pretalentovani reprezentativac Srbije se otvoreno nudi crveno-belima! (VIDEO)

To mu je dečački san

Zvezdo, šta čekaš: Pretalentovani reprezentativac Srbije se otvoreno nudi crveno-belima! (VIDEO)

Poslednjih dana je skrenuo pažnju na sebe fenomenalnim igrama u dresu omladinske selekcije, a važi za jednog od najboljih igrača svoje generacije u Srbiji
Objavljeno:

Jedan od najboljih mladih srpskih fudbalera otvoreno se ponudio Crvenoj zvezdi, u kojoj je između ostalog i igrao u mlađim kategorijama. Igrač OFK Beograda, Borko Duronjić, je prethodnih dana skrenuo pažnju srpske javnosti na sebe sjajnim igrama u dresu omladinske reprezentacije Srbije. 10 superligaških bisera od kojih se očekuje da eksplodiraju u sezoni 2016/2017! (VIDEO) Srpski igrači do 10 godina nisu uspeli da prebrode poslednju prepreku u kvalifikacijama za odlazak na EURO, ali tokom turnira su dobili sjajnog krilnog igrača, koji se istakao sa dva pogotka i iznuđenim jedanaestercem protiv Crne Gore.

Duronjić je u intervjuu za "Sportske.net" rekao da mu je želja da se jednog dana vrati na Marakanu, gde je igrao u mlađim kategorijama, ali je onda odlučio da put do seniorskog tima crveno-belih traži preko Karaburme. - Ja sam igrao sa 6-7 momaka iz ove generacije omladinske reprezentacije u Crvenoj zvezdi, igrali smo 3-4 godine zajedno. Veoma rano sam otišao iz Crvene zvezde jer sam mislio da je tako najbolje, da preko OFK Beograda izborim mesto u crveno-belom timu. Možda bi sve bilo drugačije da sam ostao u Crvenoj zvezdi, ali odabrao sam ovaj put i želja mi je da se vratim prvoj ljubavi - izjavio je Duronjić.

Sportske.net

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.