VELŠANI PRED PARTIZAN: Ispred svlačionice su nas čekali ogromni momci sa pištoljima! Pokazaćemo zube!
Fudbaleri Konahs Kveja, Foto: Profimedia

interesantno

VELŠANI PRED PARTIZAN: Ispred svlačionice su nas čekali ogromni momci sa pištoljima! Pokazaćemo zube!

Zanimljiva je priča menadžera Endija Morisona o dolasku u Srbiju na meč sa crno-belima

Objavljeno:

Britanski Gardijan je posvetio tekst uspehu velških klubova u Evropi.

Nju Seints je izbacio Feronikeli u Ligi Šampiona i sledi im duel sa Kopenhagenom. Ukoliko naprave još veće iznenađenje i eliminišu trofejni klub iz Danske, Sveci bi u narednoj rundi mogli da se sastanu i sa Crvenom zvezdom.

Konahs Kvej Nomads, napravio je podvig eliminacijom Kilmarnoka, trećeg najboljeg tima škotske Premijer Lige. Sada će sebe moći da testiraju protiv Partizana, na čijoj klupi sedi Britancima dobro poznato ime - Savo Milošević, nekada golgeter Aston Vile, podseća Gardijan.

Savo Milošević
Savo Milošević foto: Starsport©

Novac je nezaobilazna strana i ove priče - TNS je postao bogatiji za 800.000 funti, što je mnogo više od njihovog godišnjeg budžeta. Nomadi, koji u svom "rosteru" imaju tek devet stalno zaposlenih fudbalera, inkasiraće 647.000.

Zanimljiva je priča menadžera Endija Morisona o dolasku u Srbiju na meč sa crno-belima.

- Kada smo došli u svlačionicu, bilo je osam tipova ispred, svi po 190 centimetara sa pištoljima, koji su gledali u naše igrače. Naši momci su se samo nasmejali, imamo opasne momke iz Mančestera i Liverpula, njih to ne dotiče nimalo. Neka je bog u pomoći Partizanu ako pokušaju da nas zastraše - momci će umeti da im pokažu zube", ispričao je Morison.

Endi Morison
Endi Morison foto: Printskrin

Kapiten ovog tima Džordž Horan je polu-profesionalac, a njegovo stalno zanimanje je elektronski inženjer. Napadač Nejtan Vulf radi u baru, a među igračima ima još mnogo konobara i prodavaca. Menadžer Morison nekadašnji je štoper Mančester Sitija.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.