DEGENEK JEDNOM NOGOM NA MARAKANI: Zvezda ima plan, štoper nema dilemu - realizacija je blizu!
Degenek želi da se vrati u Beograd, Foto: Starsport©

blizu je

DEGENEK JEDNOM NOGOM NA MARAKANI: Zvezda ima plan, štoper nema dilemu - realizacija je blizu!

Iako su pregovori sa klubovima sa Bliskog Istoka uvek nepredvidivi u Zvezdi se nadaju da bi čitav posao mogao uskoro da bude završen

Objavljeno:

Povratak Miloša Degeneka na Marakanu nije daleko, a mnogo toga moglo bi da bude poznato nakon subote.

Prema navodima Mocart Sporta komunikacija između crveno-belih i saudijskog Al Hilala je dobila novu dimenziju, ali je dogovor još uvek daleko od realizacije.

Pre svega jer Saudijci imaju lukuz da čekaju da se pojavi klub koji bi vratio bar deo uloženih sredstava za Degenekov dolazak (3.5 miliona era), ali u Zvezdi se nadaju i očekuju da bi mogli da se dogovore oko pozajmice sa pravom otkupa na kraju sezone.

Degenek bi mogao da se vrati na Marakanu
Degenek bi mogao da se vrati na Marakanu foto: AP

Tu bi na scenu trebalo da stupi Degenek, koji je u više navrata izjavljivao da želi da se vrati na stadion „Rajko Mitić“ i spreman je da se odrekne značajnog dela primanja. Isti izvor navodi da je srpski šampion spreman da mesečno Degeneku plaća 35.000 evra, dok bi ostatak pokrio Al Hilal.

Iako su pregovori sa klubovima sa Bliskog Istoka uvek nepredvidivi u Zvezdi se nadaju da bi čitav posao mogao uskoro da bude završen i da dobiju veliko pojačanje makar za 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, pod uslovom da dvomeč sa Helsinkijem bude uspešno okončan.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.