PA VI POSLE NAVIJAJTE ZA NJIH: Provocirao je Srbe albanskim orlom, a sada će postati kapiten u Premijer ligi!
Granit Džaka i Džerdan Šaćiri, Foto: EPA/Laurent Gillieron

ČUDNA VEST SA OSTRVA

PA VI POSLE NAVIJAJTE ZA NJIH: Provocirao je Srbe albanskim orlom, a sada će postati kapiten u Premijer ligi!

Dosadašnji kapiten je, iako i dalje pod ugovorom, na izlaznim vratima

Objavljeno:

Kada je prošle sezone bio zdrav, Loran Kosijelni je bio prvi izbor za kapitena Arsenala.

Francuz je, posebno kada su klub napustili Petr Čeh i Aron Ramzi, zasigurno bio prva opcija za traku oko ruke, ali, kako sada stvari stoje, mogao bi ovog leta da napusti klub.

Naime, on je odbio da putuje na turneju Tobdžija po SAD, a od tada se pojavila informacija da će upravo zato biti i prodat do kraja letnjeg prelaznog roka.

E, sad, to i ne bi bila neka vest za naše čitaoce sa ovih prostora, da njegova zamena neće biti čovek koga su Srbi upamtili po najgorem.

Da, ako do sada niste i sami zaključili, u pitanju je Granit Džaka, koji bi, prema navodima britanskog Telegraph-a, trebalo da bude prvi izbor Unaja Emerija za traku oko ruke u Arsenalu.

- U ovom momentu Kosijelni ima ugovor sa klubom, ali pričaćemo kako bismo videli šta dalje. Imamo igrače sa kapacitetom da postanu kapitenu, Granit je definitivno jedan od njih, on se u svlačionici već ponaša kao glavna figura. Tu su i Mesu Ozil, Naćo Monreal, a i pored njih par momaka je sposobno za tako nešto, tako da ćemo možda imati i pet kapitena u svlačionici - izvor iz kluba rekao je za britanski Telegraf.

Dakle, momak koji je pokazivao onog ozgloglašenog albanskog dvoglavog orla posle gola protiv Srbije u dresu Švajcarske na Mundijalu mogao bi da postane kapiten jednog od najgledanijih klubova današnjice.

Šta vi kažete na ovo?

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.