SAVO GA OTPISAO: Fudbaler napušta Partizan!
Foto: FK Partizan

pronađeno rešenje

SAVO GA OTPISAO: Fudbaler napušta Partizan!

Za crno-bele je dobro što će norveški klub preuzeti isplatu plata za igrača crno-belih, a jedini uslov koji je postavljen od strane čelnika Odsa je da pozajmica bude oročena do kraja sezone u Norveškoj.

Objavljeno: 20:19h

Musa Ndžaj nije opravdao očekivanja u Partizanu, imao je i problema sa povredama, a od ovog leta imaće priliku za novi fudbalski život i priliku da se nametne stručnom štabu crno-belih.

Norvežanin će se vratiti u domovinu i narednih meseci kao pozajmljen fudbaler nastupati za Ods, koji se takmiči u eliti norveškog fudbala. Kako je preneo Telegraf, u opticaju je bila i ponuda švedskog Ostersunda, ali je ona bila komplikovanija za realizaciju.

foto: FK Partizan

Za Partizan je dobro što će norveški klub preuzeti isplatu plata za igrača crno-belih, a jedini uslov koji je postavljen od strane čelnika Odsa je da pozajmica bude oročena do kraja sezone u Norveškoj.

Partizan se nije odrekao Ndžaja i plan je da ofanzivni fudbaler dobije priliku da igra u kontinuitetu i da nakon toga ponovo pokuša da se izbori za svoj status u crno-belom dresu.

BONUS VIDEO:

(Esperso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.