NISU TO 'TAMO NEKI LITVANCI': Milojević oprezan pred Suduvu - osvrnuo se i na Boaćijevu formu!
Vladan Milojević - pres konferencija pred Suduvu, Foto: Espreso.co.rs

TRENER ZVEZDE U SVOM STILU

NISU TO 'TAMO NEKI LITVANCI': Milojević oprezan pred Suduvu - osvrnuo se i na Boaćijevu formu!

- Moramo da znamo da ima dosta dobrih ekipa u Evropi. Nije više da dođu samo da treniraju i odigraju utakmicu - istakao je Milojević

Objavljeno:
Blažo Komnenić

Uoči utakmice Crvene zvezde sa Suduvom u okviru 1. kola kvalifikacija za Ligu šampiona (prvi meč 0:0 u Litvaniji) novinarima na Marakani se obratio Vladan Milojević.

- Čeka nas revanš protiv jedne jako nezgodne ekipe. Pokazalo se to u Litvaniji. Dobro su organizovani, u svakom trenutku znaju šta hoće, jako su dobro uigrani, prvenstvo im je u toku i na maksimumu su što se tiče takmičarskog dela. Sa druge strane mi smo odigrali dobru utakmicu tamo, ali nedostajala nam je završnica. Dosta se dobro znamo i mislim da neće biti nekih velikih iznenađenja za revanš. Pozvao bih naše navijače da nam pomognu na jednom novom početku, nadam se da će sve biti kako treba - rekao je Vladan Milojević.

On je napomenuo da Suduvu javnost ne treba da karakteriše “kao neke tamo Litvance”. Pokazao je Zvezdin rival u prvom kolu kvalifikacija da ume dobro da se brani.

- Moramo da znamo da ima dosta dobrih ekipa u Evropi. Nije više da dođu samo da treniraju i odigraju utakmicu. Tako je i sa Suduvom. Imaju iskusnog trenera i dobre igrači, šampion su svoje zemlje. Ono što je nama najveći problem i što me zabrinjava je to što naše ekipe u kvalifikacije ulaze iz pripremnog perioda, dok su dosta rivala već u takmičarskom ritmu. Ali, tako je kako je...Bilo je dosta dobrih stvari u prvoj utakmici, ali i nekih koje ćemo morati ds ispravimo. Nadam se da ćemo iz kola u kolo biti sve bolji.

Crveno-beli će morati da bude bolji posebno kada je reč o realizaciji.

- U ovakvim utakmicama je jako bitno da stvarate šanse i realizujete ih. Ovo je period u kom igrači tek ulaze u ritam i nadam se da ćemo poboljšati realizaciju.

Da bi došla do golova Zvezdi je potreban Boaći od pre dva leta.

- Boaći je imao jako dobru sezonu pre odlaska u Kinu, ali potom nije prošao pripreme i imao je povredu u finišu sezone. Verujem da će se vrlo brzo vratiti na nivo od pre.

Crveno-beli verovatno neće računati na Pankova I Jevtovića.

- Nemamo nekih posebnih zdravstvenih problema, ali videćemo sutra kakav će biti tim.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.