Bivša doktorka Čelsija napustila svet fudbala! (FOTO)

vratila se u rodni Gibraltar

Bivša doktorka Čelsija napustila svet fudbala! (FOTO)

- Karneiro će biti zadužena za pacijente koji imaju problema s mišićima, ligamentima, tetivama i kostima, ali će lečiti i hronične bolesni poput astme i dijabetesa
Objavljeno:

Bivša lekarka Čelsija Eva Karneiro napustila je svet fudbala i vratila se u rodni Gibraltar, gde će raditi u specijalističkoj klinici. - Karneiro će biti zadužena za pacijente koji imaju problema s mišićima, ligamentima, tetivama i kostima, ali će lečiti i hronične bolesni poput astme i dijabetesa - navodi se u saopštenju klinike iz Gibraltara.

Bivši menadžer Čelsija Žoze Murinjo izbacio je Karneiro iz ekipe posle utakmice protiv Svonsija, u prvom kolu Premijer lige početkom avgusta. Portugalac se naljutio na lekarku i fizioterapeuta Džona Ferna, pošto su u završnici utakmice ušli u teren da ukažu pomoć Edenu Azaru. Čelsi je tada ostao sa devetoricom igrača na terenu, pošto je prethodno isključen golman Tibo Kurtoa. Murinjo je smatrao da je Azar mogao da izvede slobodan udarac i postigne gol i rekao je da su lekar i fizioterapeut reagovali "impulsivno i naivno" i da su pokazali da "ne razumeju fudbal". Portugalski strateg je zbog toga izbacio 42-godišnju lekarku iz stručnog štaba. (A.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.