Dobrodošli na stadion Johan Krojf, dom fudbalera Barselone...

da li će promeniti ime?

Dobrodošli na stadion Johan Krojf, dom fudbalera Barselone...

Ovu informaciju plasirali su španski mediji, uz dodatak da će se bord direktora Barselone sastati u utorak kako bi, između ostalog, razmotrio ovu ideju
Objavljeno:

I dok se rukovodstvo Ajaksa razmišlja da li će Amsterdam Arenu preimenovati u "Johan Krojf Arenu", čelnici Barselone su blizu da stadionu promene ime, pa bi tako Kamp Nou mogao da ode u legendu. Ovu informaciju plasirali su španski mediji, uz dodatak da će se bord direktora Barselone sastati u utorak kako bi, između ostalog, razmotrio ovu ideju. Predsednik Hosep Marija Bartomeu sutra upriličiti sastanak sa članovima Krojfove porodice, posle kojeg će biti jasnije da li ovaj plan može da se realizuje.

U međuvremenu, Barselona planira čak da zauvek iz upotrebe povuče dres sa brojem 14, koji je Johan Krojf nosio tokom igračke karijere, a da kao zaostavština za sve štio je uradio kao fudbaler i kasnije trener Katalonaca dobije bistu na stadionu i da u 14. minutu svake utamice navijači apladiraju kako ne bi izgubilo sećanje na jednog od najvećih majstora koje je ovaj sport ikad imao. Foto: Pixabay/damonnofar (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.