TO JE IGRAČ PO MILOŠEVIĆEVOM UKUSU: Ali njegov dolazak u Partizan spada u nemoguću misiju trenutno!
Savo Milošević traži zamenu za Markovića, Foto: Beta/Branislav Božić

Jedna od opcija

TO JE IGRAČ PO MILOŠEVIĆEVOM UKUSU: Ali njegov dolazak u Partizan spada u nemoguću misiju trenutno!

Crno-belima svakako je potreban još jedan štoper da popuni mesto koje je ostalo upražnjeno odlaskom Markovića

Objavljeno:

Partizan je prodao Svetozara Markovića Olimpijakosu, ali sada će morati da pronađe novog štopera koji će popuniti upražnjeno mesto, a jedna od želja je Nikola Maraš.

Nije tajna da je bivši defanzivac Rada igrač po ukusu Sava Miloševića i da bi najradije njega video u timu, međutim, postoji problem i vidu finansija.

Kontakt sa igračem jeste uspostavljen, ali njegov klub Čaveš ne želi da ide ispod milion evra za obeštećenje, što je misaona imenica za crno-bele.

Nikola Maraš je igrač po ukusu Sava Miloševića
Nikola Maraš je igrač po ukusu Sava Miloševićafoto: EPA/PEDRO SARMENTO COSTA

A nikako im ne ide na ruku to što je veliko itneresovanje za njega pokazao i turski Trabzon koji ima da plati onoliko koliko Portugalci traže.

Sa druge strane, ljudi iz Humske igraju na tu kartu da ubede igrača da bi mu odlično rešenje za nastavak karijere bila saradnja sa Miloševićem i dalji napredak, kao i mogućnost da iz Partizana lakše ode ponovo u neki klub na Zapadu Evrope.

A što se tiče ubeđivanja Portugalaca oko obeštećenja spremni su da ustupe značajne procente od naredne prodaje, ali da se spusti cena. Čak su spremni da čekaju do samog kraja prelaznog roka kako bi što više spustili cenu bivšem mladom reprezentativcu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.