NISU HTELI NI DA GA POGLEDAJU: Selektor Brazila nije hteo ni da pruži ruku predsedniku države! Svi ga ispalili!
Selektor Tite je iskulirao predsednika države, Foto: Printscrteen/Twitter/@joaoabel_

Prodali mu lažnjak

NISU HTELI NI DA GA POGLEDAJU: Selektor Brazila nije hteo ni da pruži ruku predsedniku države! Svi ga ispalili!

Žair Bolsonaro nikako nije voljen ni u narodu, a ni među fudbalerima

Objavljeno:

Brazil je pobedom nad Peruom na krcatoj Marakani u Riju osvojio Kopa Amerika, što je Žair Bolsonaro, omraženi predsednik države, želeo da iskoristi da se prikaže kao najveći navijač i ogrebe se za komadić slave heroja nacije.

Ali nije mu uspelo.

Prvo su ga navijači na kultnom stadionu izviždali kada je izlazio na teren da bi tokom ceremonije čestitao pobednicima, ali i kako se kasnije pokazalo, da bi uzeo trofej i pozirao s njim među igračima kao da im je kapiten ili selektor.

Nakon što su ga izviždali navijači, gnušanje prema predsedniku Brazila iskazali su selektor Tite i defanzivac Markinjos. Oni su mu tokom dodele medalja odbili dati ruku i niti su ga pogledali.

Tite se rukovao sa svim zvaničnicima pre i posle Bolsonara, ali je prilikom susreta s njim "skratio ruku". Predsednik Brazila na to se bacio na Titea kako bi ga zagrlio i tako dokazao da su "veliki prijatelji", ali se izbornik nimalo uvijeno izvukao iz tog prisilnog zagrljaja.

Markinjos je reagovao poput selektora. Ispoštovao je sve koje je morao po protokolu, ali je kada je došao red na Bolsonara, njemu prodao lažnjak.

Brazilci, ali i svi Južnoamerikanci, po društvenim mrežama masovno dele snimke protesta brazilskih zvezda protiv svog predsednika.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.