NE TREBA IM ŠPIC, KAD JE SAVO TU: Šou Miloševića, Sume i Stojkovića na treningu Partizana! Žoga bonito u Sloveniji!
Savo Milošević i Suma proslavljaju majstorski odrađenu igru, Foto: Espreso.co.rs

ESPRESO NA POHORJU

NE TREBA IM ŠPIC, KAD JE SAVO TU: Šou Miloševića, Sume i Stojkovića na treningu Partizana! Žoga bonito u Sloveniji!

Atmosfera u crno-belom taboru je sve bolja i bolja, posebno kada se radi sa loptom, umesto poprilično učestalih treninga snage

Objavljeno:
Aleksa Radosavljević

Polako se ulazi u drugu nedelju Partizanovih priprema u Sloveniji.

Sa treninga snage, koji su bili poprilično učestali i naporni za fudbalere proteklih sedmica, konačno je došao red i na malo rada sa loptom.

Osim igrača, tako nešto se očigledno svidelo i Savu Miloševiću, koji je prvo sa Vladimirom Stojkovićem igrao igricu "1, 2, 3", iliti takozvano pimpovanje, da bi onda ušao i u "ševu" sa fudbalerima.

Tokom pimpovanja, i golman i trener su pokazali zavidan nivo tehnike, a tek prilikom druge igre viđen je sav sjaj Sava Miloševića pod, fudbalski rečeno, stare dane.

I to ne samo njegov, već i Sumin, koji je u jednom momentu čak prebacio trenera magičnim "žoga bonito" potezom. Bilo je tu još zanimljivosti, posebno je interesantan bio momenat kada su upravo njih dvojica dovršila jednu rundu te igrice, pa su onako, više kao drugari, nego kao poslovni saradnici, bacili kosku jedan drugom.

Pogledajte sve najinteresantnije detalje kroz oko naše kamere...

Ako se atmosfera sa ovog treninga prenese na teren u narednim danima, ne bi nimalo čudilo da padne i taj Bordo u Klagenfurtu 10. jula.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.