ZVEZDA PREDSTAVILA NOVO POJAČANJE: Prijović mi je rekao da dođem na Marakanu!
Fudbaleri Crvene zvezde, Foto: Starsport©

stigao

ZVEZDA PREDSTAVILA NOVO POJAČANJE: Prijović mi je rekao da dođem na Marakanu!

Objavljeno:

Crveno-beli su predstavili treće pojačanje u letnjem prelaznom roku, iskusnog Hoze Alberta Kanjasa.

Španac je izjavio da je od srpskog reprezentativca Aleksandra Prijovića mnogo čuo o prvaku Srbije i da mu je pomogao u izboru kluba nakon odlaska iz PAOK-a.

Igrao je za Betis, Svonsi i Espanjol. Iksusan igrač, koji je nastupao u velikim ligama. Igra na pozicijii zadnjeg veznog igrača.

foto: FK Crvena zvezda

- Puno hvala Zvezdi i sportskom direktoru, veoma mi je drago sto sam ovde. Imao sam dobru dobrodošlicu, u Austriji je bilo lepo iako je bilo kratko. Trener i saigrači su me lepo prihvatili. Želim kroz trening i utakmice da se uigram i pokazem zašto sam došao u Crvenu zvezdu - rekao je Španac.

Srpski napadač Aleksandar Prijović mu je bio saigrač u grčkom klubu.

- Da pričao sam zadnjih par dana sa njim, pomogao mi je u donošenju odluke. Šta god da mi treba u Beogradu i Zvezdi rekao mi je da mu se obratim. Voleo bih i da Prijović bude gost na nekom od mečeva- rekao je Kanjas.

Aleksandar Prijović je pomogao Kanjasu u odabiru kluba
Aleksandar Prijović je pomogao Kanjasu u odabiru kluba foto: AP/Sergei Grits

Da li je bilo još nekih ponuda, šta je presudilo da dođe u Zvezdu?

- Imao sam i drugih ponuda, ali kad je Zvala zvezda nisam se dvoumio. Najveći klub u Srbiji, istorijski igra Evropu. Nadam se da ću navijačima i trenerima pokaziti šta znam - iskren je Španac.

Zašto nije produžio saradnju sa grčkim velikanom?

- Dobio sam ponudu da produžim saradnju, ali nisu bili uslovi koje sam očekivao. Posle se Zvezda javila i odmah sam prihvatio. Zvezda ima dobre igrače, dobar plan, klub je odličan. Borićemo se da stignemo do Lige šampiona- rekao je Kanjas koji će nositi broj 87, koji mu je kako kaže doneo sreće do sada, a nada se da će tako biti i u crveno-belom dresu.

Kanjes je prokomentarisao to što je prvi Španac u Zvezdi.

- Čuo sam za to, ponosan sam. Nadam se da necć biti poslednji. Nadam se da ću još neke Špance dovesti u Zvezdu - zaključio je Kanjas.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.