CRVENO-BELI DOVELI ROBIJAŠA: Najbizarniji transfer leta!
Ruben Semedo je potpisao za Olimpijakos, Foto: EPA/Manuel Bruque

Rizik kakav bi malo ko napravio

CRVENO-BELI DOVELI ROBIJAŠA: Najbizarniji transfer leta!

Očigledno da veruju u njegovu "rehabilitaciju"

Objavljeno:

Da li smo upravo dobili najbizarniju kupovinu leta na fudbalskoj pijaci? Olimpijakos je upravo iskeširao 4.500.000 evra za igrača koji bio na robiji?!

Reč je o Rubenu Semedu koji je prethodnih godina uglavnom boravio na stranicama crne hronike usled brojnih zločina i krivičnih dela koje je napravio.

Pre nekoliko godina Portugalac je bio jedan od najperspektivnijih štopera u Evropi pa Viljareal nije žalio 14 miliona evra, koliko ga je platio Sportingu iz Lisabona.

Ali po njegovoj selidbi u Španiju proradila je "luda glava", pošto je odigrao samo 5 utakmica, a isto toliko meseci je bio i u zatvoru.

Očigledno se Semedu više svidelo da bude kriminalac nego fudbaler, pa je tako prvi put uhapšen u januaru 2018. godine zbog toga što je u novembru 2017. u jednom pabu mahao pištoljem i pretio ostalim gostima, a takođe je u drugom noćnom provodu tukao čoveka flašom po glavi.

Ali to je tek bilo da se upali nasilnički fitilj, pošto je već u februaru ponovo priveden jer je organizovao mnogo teži zločin.

Ruben Semedo je iz dva puta proveo 5 meseci u zatvoru
Ruben Semedo je iz dva puta proveo 5 meseci u zatvorufoto: EPA/Manuel Bruque

On je sa dvojicom razbojnika kidnapovao nepoznatog čoveka koga je vezao u svom domu dok su razbojnici pljačkali žrtvinu kuću. Zbog toga je optužen po nekoliko tačaka - za otmicu, pljačku i pokušaj ubistva.

Viljareal ga je suspendovao, a on je u julu prošle godine izašao iz zatvora pošto je platio kauciju od 30.000 evra.

I sada ga je grčki klub otkupio za ozbiljan novac, očigledno verujući da sa 25 godina ima vremena za Semeda da promeni svoj život iz korena i posveti se onome za šta mu je dat talenat.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.