MENADŽERSKI IGRAČI SU IGRALI, A JA I JOVIĆ SMO GREJALI KLUPU: Teške optužbe bivšeg igrača Zvezde!
Bruno Matos i Idan Vered su stigli istog dana u Crvenu zvezdu, Foto: Starsport©

Zaboravljeni progovorio

MENADŽERSKI IGRAČI SU IGRALI, A JA I JOVIĆ SMO GREJALI KLUPU: Teške optužbe bivšeg igrača Zvezde!

Ipak, on je bio srećan u Srbiji, po sopstvenom priznanju

Objavljeno:

Zaboravljeni bivši igrač Crvene zvezde, Bruno Matos, stvorio se niotkuda u brazilskim medijima, gde je govorio o vremenu provedenom u Srbiji, ali i žestoko udario na upravu crveno-belih i tadašnjeg trenera Miodraga Grofa Božovića.

Brazilac koji je u leto 2015. godine stigao iz Novog Pazara na Marakanu i ostao upamćen i po nekim potezima na terenu koji su izazivali smeh kod navijača na tribinama, kaže da nije igrao u Zvezdi jer su prednost imali menadžerski igrači.

Bruno Matos je optužio da su prednost u Zvezdi imali menadžerski igrači
Bruno Matos je optužio da su prednost u Zvezdi imali menadžerski igračifoto: Starsport©

- Počeo sam dobro, ali onda me je zadesila povreda koja me je potresla. Da se nisam povredio verovatno bih posle Zvezde igrao negde u Španiji. Tražio sam da idem jer sam video mnogo pogrešnih stvari. Igrao sam dobro, a ispred mene su bili menadžerski igrači. Imao sam ugovor na tri godine, a bio sam jako potišten - rekao je Matos.

On je bio u timu zajedno sa jednom od zvezda letnjeg prelaznog roka, Lukom Jovićem, koji je prešao u Real, a koji kao i on nije dobijao šansu kod Miodraga Grofa Božovića.

Bruno Matos je sedeo na klupi zajedno sa Lukom Jovićem
Bruno Matos je sedeo na klupi zajedno sa Lukom Jovićemfoto: Starsport©

- Nije igrao mnogo kada sam stigao u Zvezdu, uglavnom je sedeo na klupi. Kada si napadač potrebne su ti lopte kako bi postizao golove. On je znao da sebi stvori dobre šanse, ali nije mnogo tresao mreže - rekao je Brazilac.

Ali je ipak bio srećan u Srbiji.

- Bio sam jako srećan u Srbiji i malo je falilo da igram Ligu Evrope. Tražili su me Partizan i Crvena zvezda, ali sam na kraju ipak prihvatio Zvezdin poziv - ispričao je Matos kome se posle transfera u Iran gubi svaki trag.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.