NE, NISMO LUDI: Zašto je debakl Orlića protiv Nemaca zapravo odlična vest za Srbiju?
Mlada fudbalska reprezentacija Srbije, Foto: Rts/Printscreen

STAVIMO PRST NA ČELO

NE, NISMO LUDI: Zašto je debakl Orlića protiv Nemaca zapravo odlična vest za Srbiju?

Iako posle ovog naslova sigurno mislite da smo potpuno nenormalni, kada pročitate tekst, smatraćete drugačije...

Objavljeno:

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije je poražena od vršnjaka iz Nemačke rezultatom 6:1 u drugom kolu grupne faze Evropskog prvenstva ostavši bez šanse za plasman u polufinale, samim tim i na Olimpijske igre.

Selektor Goran Đorović posle te utakmice pričao je o raznim stvarima, ali je najviše apelovao na novinare, i to sa ciljem da zaštite ovu grupu igrača, za koju on smatra da su budućnost srpskog fudbala.

Dobro, možda i jesu, ali...

Mladen Krstajić
Mladen Krstajić foto: Starsport©

Njegovo ime pominjalo se kao potencijalna zamena za Mladena Krstajića na klupi Orlova, koji i dalje nisu promovisali novog selektora posle debakla od Ukrajine (5:0 u Ljvovu), no, od ovog momenta, sigurno se Đorović više neće pominjati kao opcija za vrelu upražnjenu stolicu u seniorskoj reprezentaciji.

Goran Đorović
Goran Đorović foto: Starsport©

Pominjali su se Ljubiša Tumbaković, Slaviša Jokanović, Ivan Jovanović i mnogi drugi, još uvek se ne zna ko će popuniti to mesto, ali definitivno je dobra vest što Đorović neće biti novi šef stručnog štaba nacionalnog tima, jer ipak, radi se o neiskusnom stručnjaku, kome je jedini uspeh u karijeri uvođenje Orlića na EP iz grupe sa Austrijom i Rusijom, jedne od najlakših u minulim kvalifikacijama.

Hoćemo li posle ovih osvešćujućih rezultata u mladoj, ali i seniorskoj konkurenciji konačno dobiti neko veliko trenersko ime, ime koje pomera tektonske ploče, samo vreme može da nam pokaže...

Nama ostaje da se nadamo najboljem!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.